Melisssanverr Merhabalar , kız bebekler erken doğar diyor çevremdekiler 32 haftalık gebeyim ve kız erken doğar algısı yüzünden çok geriliyorum. Sizce böyle bir şey var mıdır?
Dylann Melisssanverr sanırım 36 dan snra doğuyorlar eekeklere göre erken ama erkekler de 40 ı deviriyor diyorlar sıkıntı edecek durum yok korkmayn
boygirlmom Ben cok gec dogmusum😂 artik annemin suyu azalmis dr demis dogurman lazim 2 gun sure vermis, dogmamisim suni sanci vermisler de anca dogmusum
BBuseY Arkadaşımın birisinin kızı oldu diğerinin erkek . 36+3 ve 36+4 te geldi . Bence inanma öyle şeylere bebeğin ne zaman geleceğini kimse bilemez🤗
Tubatgn Melisssanverr Canım bebeğin ne zaman isterse o zaman gelir. Bunun kızı erkeği erkeni geçi yok 🥰
1anne2bebe Melisssanverr alakası yok ya. Benim iki kızım ikiside tam gününde doğdu 40 hafta olduğum gün kucagımdaydı.
mercimekkkannesi Melisssanverr 39+6 da doğurdum kızımı bence o işte ye ekşiyi çıkar ayşeyi işi gibi kalıplaşmış ama aslında durum herkeste farklı 😅😂
Night Melisssanverr Ben 1 ay erken doğmuşum, kadere bak ki kendi kızımı da 1 ay erken doğurdum hemde doğum günümde doğdu 😂
Ndt Melisssanverr benim kızım 40+5 zorunlu olarak sezeryanla doğdu. Bence hiç alakası yok içiniz rahat olsun.
Zumzugukodummuzzingillatirim Melisssanverr 41+3te suni sanciya ragmen gelmek bilmeyen anca 41+4te zorla dogurdum kizim buna gotuyle guler
Yesim52 Melisssanverr 39 oldum ama keyfi yerinde sanırım gelmiyo kızım. Bu hacta doğuramazsam ya syni sancı ya sezeryan dedi doktor. Yani kız erken gelmiyo 😁
Elvancn Melisssanverr yengem iki kızı oldu 40+3 40+5 doğdu ikiside tam günü doldurdu geçiyordu hatta doktor suni sancı verdi normal doğum gerçekleşti öyle bir durum yok rabbim ne zmn isterse bebisler ozmn gelir rahat olun ,☺️