Tugcecv Gerekli bir şey mi? Yani doğumdan önce alınması mı gerekiyor yoksa bebeğin gaz durumuna göre mi alınmalı. Aynı sekilde kaşık biberon ya da herhangi biberon hastane çantasında olmalı mı yoksa duruma göre sonradan mı aldınız?
Aylin355 Tugcecv Kiraz çekirdeği sıcak su torbasına göre ısıyı daha az verdiği ve geç soğuduğu için işe yarıyor, kiraz çekirdekli reflü yatağı aldım ben, biberon de Philips avent aldım nolur nolmaz dursun diye mama takviyesi gerekebilir
derin1derin Tugcecv kaşık biberon bulunsun çantanızda evde de lazım olabiliyor zaten uygun fiyatlı ama kiraz çekirdeğine gerek yok hiçbir işe yaramıyor sıcak su torbası da aynı görevi görür
Cubukmakarna Kiraz çekirdeği aman aman işe yaramıyor bence. Sıcak havlu da koysanız aynı mantık bence. Hemen soğuyor :/ kaşık biberon bilemiyorum emzirmiştim lazım olmadı
Kubracigimm Bebek bakımı ile ilgili eğitim aldım 2-3 kez. Eğitmen kaşık biberonun hastane çantamızda bulunması gerektiğini söyledi. Olaki memeyi tutamadı bebek biberon verip meme reddi yaşanmaması için kaşık biberon tavsiye ediyor. Onda emme refleksi olmuyormuş çünkü.
Kubracigimm Tugcecv hayır kullanmıyoruz. Bebeğimiz doğdu memeyi tuttu bir sıkıntı yok emebiliyorsa ona hiç gerek yok. Önlem amaçlı çantamızda bulunsun isteniyor. E bebekte var bende dün baktım 25 lira. Fiyatı da çok uygun.
Tugcecv Kubracigimm aldım bende küçük boyunu indirimden. Kullanmazsa da yapacak bir şey yok bulunsun cantamizdq