Meliissaaaa Yesraan benimkisi makattı 33. Haftada kontrole gitmiştik ben kontrolden 2 gün önce yanlarıma bastığı için döndüğünü anlamıştım baktık dönmüştü
Yesraan EsraAC inşallah kuzum ikimizinkide cümle makat gelişlilerde döner inşallah ben normal istiyorum rabbimin izniyle 😔🤲🤲🤲🤲
Yesraan elanur-1125 ozaman önümüzdeki günlerde herşey belli olur 2 hafta sonra gel dedi 34 olucaz dönerse belli olur.
elanur-1125 Yesraan belli olur canım zaten fazla kasik ağrısı yaşarsan birde bebek artık kaburgalara baskai yaparsa anlıyorsun aşağı düşmüş bebek 🤭
Yesraan AsyaveAnnesiii aynenn bende senin hissetiklerin gibi hissediyorum kasıklarımda yada vajinamda baskı filan yok kuzumm
Yesraan EsraAC bunların pozisyonlari varmış koltuğa otuurp egiliyrosun yere ama eşin yanında olsun bide bunu deneyeyim
Yesraan elanur-1125 şu an hala yukarda oğlusum hissedebiliyorum yürüdüm biraz ama hareket ettim olmadı
elanur-1125 Yesraan canim simge duman ve elcin demirelin videolarıni izle ayina ve haftana gore onlar da etkili oluyor stres yapma ama normal bir durum öyle kolay olmaz bazen bebekler inatçı çıkıyor ama dediğim videolara bak bi