Ledeyna21 Yesraan 35 +3 benimde dönmemiş daha 40 haftaya kadar vakti var bazen son ana kadr dönebiliyor normal yani
Maviboncuk52 Doğuma kadar döner inşallah hiç belli olmuyor çünkü bazen dönmüyorlar bazen dönüyorlar bekleyip görebilirsin canım anca
Yesraan Ledeyna21 iyi canım sağol içimi rahatlattın yani benim rabbimin izniyle düşüncem normal doğum yapmak tabu herşey nasibde.
Dilan72 döner canım benim de öyleydi şu an 38 haftalık ve geyet güzel bi pozisyonda baş yukarıdaydı döndü sen de sıkıntı yapma faha vaktin var 😊
Maviboncuk52 Yesraan hareketle döneceğini sanmıyorum son anda dönen bile oluyor illa dönsün diye düşünme sıkma canını döner elbet
Snmm5 Yesraan işte yine ihtimal veriyorlar tabiki ama ben 37yim iki gün sonra sezaryen günü verecek doktorum
Ledeyna21 Yesraan hayırlı sağlıklı doğusunda ikiside bi doğum şekli sonuçta önemli olan ikincisinde sağlığı stres yapma birazda bebek doğum şeklini belirliyor basıl gelmek isterse artık ☺️ Doğum pozisyonuda son dakikaya kadar değişebiliyor merak etme
Selmaeren27 Yesraan valla cnm 28 haftalıkken makatti bebeğim neyse eve geldim 1 hafta sonraydı galiba sıcacık suyla banyo yaptım yaptığım gün sancım oldu aşırı derece de hastaneye gittik bebek kafası aşağıya döndüğü için sancım olmuş dediler
Dilarakilic Yesraan hayır bilinçsizce bir şey yapmayın. Sıcak su damarları gevşettiği için doğumu tetikleyebilir. Nitekim arkadaş da aynısını yazmış fark ettiysen canım. Duşunuzu ılık alın zamanı gelene kadar 🙏🏼
EsraAC Yesraan daha erken doğuma kadar dönebilir ama benimde 28-32 de doğum pozisyonundaydı şuan 34 haftalık makat pozisyonunda inşallah döner benimkide sizinkide bende normal doğum istiyorum