aslisevdi Ya kızlar ben cinsiyeti öğrendim aslında özelde, kız dedi. Kontrole araştırma hastanesine gidiyorum çömü. Kızlar stajyer olduğu için mi bilmem erkek dedi belli olmaz bu haftalarda dedi detaylıda belli olurmuş. Bende bi sürü soru işareti 🥺
Sevilay_1 aslisevdi yok öyle birşey kesin olarak 16. Haftadan sonra belli olur baştan savmışlar bildiğin
02leyla aslisevdi özel hastane 20.hafta da kız dediyse doğrudur bnce.Çünkü özel hastanenin ultrason cihazları devlete göre daha iyi.
Tubatgn aslisevdi Belli olmaz canım çok cinsiyeti değişen gördük. Sen yine en netini detaylıda öğrenmiş olursun. Detaylıya kadar öğrenemeyen kaç kişi var. Bende üniversite hastanesi takipliyim 13.haftamda öğrendim. Bu özel devlet fark etmiyor yani
Cnby65 aslisevdi halan netleşmediyse kız kesin çünkü bende şuan allahın izniyle 20 haftalık oldum bacakları kapalıydı doktor kapalıysa kız dedi ama emin değilim dedi
aslisevdi Cnby65 ben özelde kız dediler dediğimde bana evet ona da benziyor dedi. Net olarak 16 şubatı beklim ben iyisi detaylı ultrasonda her şey netleşir 😊