Pelin52 Bunu bilmiyorum ama Çin takvimine göre bakmıştım ben o tuttu 😄 erkek yazıyordu ben hep kiz bekliyordum ama oğlumuz oluyor 💙🙏
MutluAnne1643 Çin takviminin bazı sayfaları 1 yaş bazı sayfaları 2 yaş atıyor 1 yaş aranda erkek 2yas atarsa kiz çıkıyor bakalm nasip ☺️
MutluAnne1643 3kuzuAnnesiyim arzum baya net hesaplıyor sanırım ya da aynı teknikle mi bilemedim neye dayanarak hesaplama yapıyorlar acaba?
Aspenya44 3kuzuAnnesiyim boswer inanma onlara çin takvimine bakiolar kan yenilemeye bakiolar. Benim iicmden senin oğlun olucak gibi geliyor . Bilmiyorum ama öyle bir his var
3kuzuAnnesiyim Aspenya44 İnşallah canım ama ben öyle hissetmiorum makesef cunku kendimde görür görmez kız dedım;/
Aspenya44 3kuzuAnnesiyim Allah ol derse olur bak burda ne kadar değişen var ben tevekkul ediyorum . Allah’tan istiyoruz sonuçta günah degilki sağlıkla inşallah verir rabbim sen bakma doktora . Doğumda değişen var . Ben inanıyorum dualrimiz kabul olucak .
3kuzuAnnesiyim Aspenya44 tabi ona süphem yok ama cokta kndımı kaptırıp hayal kırıklıgına ugramak istemiorum ;/