bendiyebiriii Kozlar 28+4 oluyorum 00.00 itibariyle. 2-3 gündür hazımsızlık yaşıyorum ve muhtemelen bundan sonra daha sık böyle olacak. Haftada bir kabak detoksu yapsam hazım rahatlamak amacıyla sizce sorun olur mu?
Ozlemiskndr bendiyebiriii olmaz kabızlık varsa sabah aç karnına kuru kayısı da yiyebilirsin bitane bende çok işe yaradı
myangelson bendiyebiriii doktora sorman gerekir bu konuyu hamilelikte detox flaan onerilmiyor diye biliyorum sanki ama emin degilim tabi 🤷🏻♀️ sonuçta çocuk da senden besleniyor böyle detoks falan iyi olmaz benim düşüncem 🌸
Mommyustn bendiyebiriii bir diyetisyen olarak hamilelik ve emzirme döneminde detoks listesi uygulamayı tavsiye etmiyorum 😊onun yerine yağlı baharatlı besinleri tüketmeyip az az sık sık beslenerek semptomları azaltabilirisiniz. Yemekten sonra hemen uzanmayın yürüyüş yapmak da hazımsızlığa iyi gelir yeemeklerde gaz ve şişkinliği azaltmak için kimyon kullanabilirsiniz
bendiyebiriii Ozlemiskndr kuru incir aldım doğal onu sıcak suda bekletip yiyorum, zeytinyağ içiyorum kaşıkla resmen. Ama çok az bile yesem hazımsızlık oluyor. Teşekkür ederim🌸
bendiyebiriii Mommyustn Aa çok teşekkür ederim🌸 denk gelmeniz şans oldu benim için. Deneyeceğim kimyonu sağ olun☘️