Byy34 Kızlar 5 haftalık hamileyim yalnız ateş basması var bende ayrıca ateş basarken aynı anda da üşüyorum normal mi acaba . Genelde yüzümde ateş oluyor . Normal mi ?
MomBse Byy34 ates basması derken Ateş’in mi çıkıyor canım? Bu dönemde ateş sıkıntı ateşin yüksekse eğer bi hastaneye git istersen
essyagiz Byy34 Canım ben o haftalarda hamile olduğumu bile bilmiyordum🙈 Ateş basmaları bana 20. Haftadan sonra başlamıştı☺️
EceAydn Byy34 belki psikolojiktir 😌 bana da oldu ama 14-15. haftalarda. Avuç içlerim, ayak tabanlarım yanıyordu ama şimdi kalmadı mesela 35 e yaklaştım.. belki grip olma riskiniz vardır hem üşüme hem ateş basması. Dikkat edin kendinize 🙏🏻
Hilalanneoluyor Byy34 normal yanma olarak oluyorsa bence başka da bir sorunun yoksa normaldir. Bende de oluyordu ve hala da oluyor. Hormonal değişiklikler dolayısıyla oluştuğunu düşünüyorum. Ama baş agrısı. Yada başka problemlerinde oluyorsa hastalık belirtisi de olabilir. Bendeki normal ateş ölçerde gözükmeyen normal bi yangın basmasıydı
Byy34 MomBse hayır böyle yanaklarım kıpkırmızı oldu surat bölgemizde komple sıcak ama belden aşağım üşüyor
Tubasim Byy34 hayırlı olsun hamileliğiniz tebrik ediyorum, sağlıkla gelsin insallah🙏🏻Hatırladığım kadarıyla siz de kürtaj olmustunuz, ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız (yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın☺️)
Anneolacak Hamileligin besinci haftasinda atesim 38.5 yukseldi acildeki doktor korktu once parol verdiler sonra serum anca kendime geldm deli gibi atesim vardi ama tir tir titriyordum