pelinden Bizim de doğum Temmuz sonu gözüküyor 😊geçen hafta erkek olduğunu öğrendik 💙 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.. henüz hiç alışveriş yapmadık, tam bir şey beğeniyorum acaba yaza nasıl olur doğru şey mi almak için deyip vazgeçiyorum 🙈
Kubraa_t Nurkcy En son ultrason görüntümüz anlıyormusun keseden cinsiyeti çok merak ediıyorum ya ilk hamileliğim insan meraklanıyor
Surprizbebek1 arirangg Benim de tahmini doğumum 23 temmuz gösteriyor. 3 gün önce kızımız olacağını öğrendik 😇
Nurkcy Kubraa_t Ay ben hiç anlamıyorum. Kesenin şekli benimkine benziyor ama tabi yanlış tahminde de bulunmak istemem. Bi sonraki randevunda öğrenirsin bence. :)
femme Arvenprenses-1 benımde 18-20 temmuz arası dogum oldugu söylenıyor cınsıyetı dun erkek dıye ögrendık . kuyruk sokumunda agrım var dun den berıdır gecmek bılmıyor valla onun dısında cok sukur herşey yolunda oglumuzu beklıyoruz 🌺
esmanurs41 maşallah ne çoktemmuz annesi var 🥰 bizde tahmini 27 temmuz olarak öğrendik doktorumuzdan 15+1 olduk geçen kontrolde kız gibi dedi bebişimizi bakalım bu kontrolde daha emin olacağız 😇
Sahnedekimadam Bizim doktorumuz da %100 kız dedi 🤗 kızım içlerinizden birinin ya da birilerinin arkadaşı olucak belki de aynı okula gidip aynı sınıfı paylaşıcaklar çok garip bi hissiyat gerçekten 🥹
arirangg Suddeee Benim de oğlum olacak. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur. Benim ilk çocuğum olacak inşallah🥰