nur34_ Oznurtopal vallq camda siliyrm yerde siliyrm duvarda siliyrm dinlene dinlene hizli hareketler yapmadan siliyorum birsey olmadi cok sukur yapmasak olmuyor ben kimseye islerimi yaptiramamda
Oznurtopal Aysegul123Defne benimki biraz aceleci sanırım malesef üst üste iş yapınca gelmeye hazırlanıyor dinlenince geçiyor 🥲
nur34_ Oznurtopal bnde esime perde taktiriym dedim temizdi bosuna yikamissn vs vs soylendi erkeklerin bu tur seylere karismasini haz etmiyrm oyuzden birakmkyrmda ona klsa hersey temiz
Ledeyna21 Oznurtopal bence hiç kendinizi yormayın dediğim gibi içerden silmeniz yeterli kış mevsimi zaten Allah korusun bi problem olmasın sonlara gelmişken
cannkmrc Oznurtopal evet canım hergün o yağ sökücüleri sıkıp mutfak dolaplarını silerdim kapıları camları hiç boş durmazdım ama artık bıraktım sağlıktan önemli değil hiç birşey gerçekten
Esma1993 Oznurtopal kendinizi ve bebeyinizi riske atmayin bence allah korusun bisi olsa cok pismanlik yasarsiniz birakin ole kalsin doguma yakin biri yapar ya da yardimci alirsiniz sanki ne olcak evladinizdan degerli mi