Aysnr11 yenibirannis Aynı durum bende de var adet oldum sanıp sürekli akıntı ile karşılaşmaktan bıktım 15 gün geçti adet hamile de değilim sinirlerim bozuluyor artık 😑
yenibirannis Aysnr11 benim lekelenmelerim başladı sadece peçeteye geliyo ama az az geç döllenmedir blki seninki bkle bakalım
Aysnr11 yenibirannis Bugün randevum var bakalım ne olduğu ortaya çıkar adet söktürücü kullanırım büyük ihtimalle 🤷🏻♀️
Momsy410 Veraerdogan iyi canim ben de 8 den sonra cikma ihtimali artiyo diye 8 dedim. Hani bazilari sabirsiz oluyor
yenibirannis Happyyy1 az önce lavaboya girdim bise yoktu gelmedi belim ve kasiklarimda sancı var sadece
Yenibirannee yenibirannis kan tahlilin cikmis mi canim bende dun vermistim ama benimki hala enabiza dusmemis ya
yenibirannis Yenibirannee benimki de yok hala ana sağlığı aradm acmadilar dün gece hafif açık renk peçeteye bisiler geldi ama silince geldi şuan bişi yok bilmiyorum bnde sonuç negatftr zaten adet olcm herlde
minikmucizeemaak yenibirannis Baya uzun sürmüş ben sabah 9.30 gibi kan vermiştim gece 12 gibi e nabızda görmüştüm vardır bunda da bir hayır ben 17 gündür gecikmedeyim doktor 10 gün daha beklememiz gerek ona göre betaya bakıp negatifse söktürücü vereceğim dedi geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım bakalım ne olacak
yenibirannis minikmucizeemaak bende de dün peçeteye sildikce açık renkli bisiler geldi şuan yok olucm herlde
minikmucizeemaak yenibirannis Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin Tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin canım❤️🤲🏻
Deletedmom_78 selam inşallah Allah kalbine göre verir. bulunduğun ilin,il sağlık müdürlüğü sitesinde aşağılarda veya anasayfada biyerlerde laboratuvar sonuçları olması gerekir ordan bak canım inşallah pozitif olur
ysmnkrc yenibirannis inşalah kuzum senden de güzel haberleri alalım ohh dicez çok umutsuz konuşuyorsun negatifi çağırma hayatına 😊