yenibirannis Eevt kizlar beta 150 çıktı ama Dr daha çok yeni dedi haftaya anca keseyi görebiliriz dedi ama progesteron hormonu da onemlymis
yenibirannis KayraKuzusu nette 3 aya kadar 10 20 olmalı diyo e ben dha 3 haftaligim 4 5 çıkar anca nettede öyle diyor
Lokum yenibirannis Yavrum benim ben de çok yaşadım o duyguyu. İnşallah güzel beklentin dahilinde haberler alırsın… ♥️🙏
Sjjdjdjdj twinsmom_ aynen şuan daha çok erken benim sadece testte pozitif gördüm herhangi kanama falan olmaidigi için şuan gitmeyi çok erken buluyorum 6 hafta gibi gitmek daha mantıklı geliyor sizinlede günlerimiz çok yakın inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 💕
KayraKuzusu yenibirannis korkma aşkım sen hamilesin artık bunu kabullen haftaya keseyi net göreceksin emin ol bi 2 gün sonra da kaset test yap kıpkırmızı 2 çizgi göreceksin. Artık rahatla ve bebeğinin sana sımsıkı tutunmasına müsaade et güzelim 😊🩷
1ciftyesilgoz Progestrn sağlıklı bi gebelik olup olmadığı hakkında bi fikir verir diye biliyorum canım. Mesela dış gebelik boş gebelik vs durumlarında o hormon düşük oluyor
1ciftyesilgoz yenibirannis internette yazana değil doktoruna güvenmelisin canım. İçin rahat olsun bi çok paniksin rahatla . Yazma Google a birşey.
ysmnkrc yenibirannis hastanedeki kan tahlilin çıkmadı mı yavrum kadın doğum sana sonucu görmeden nasıl böyle bişey der ki 😞