Veraerdogan yenibirannis yaaaaaaaaaaaaaaa galibaasimi varrrr evet evet evetttttt Tebriklerrrr artık minik bir mercimeğin varrrrrr
Melike3435 yenibirannis merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah size bağışlasın inşallah 🥰 izmirde hangi doktora gidiyorsunuz?
twinsmom_ yenibirannis bir süre kabullenmek zor oluyor ağır kaldırma uzanma sabırla bekle gerisi yavaş yavaş ilerliyor inşallah 🙏🏻😇😇
Veraerdogan yenibirannis saglik ocaginda verdigin kandaki beta cikinca onuda yaz duzenli artık olmuşmu ay cok sevindimmmmm
KayraKuzusu yenibirannis Cooook şükürrr güzelim gözün aydınnn coook şükürr ay nasıl sevindim anlatamam cok şükür yaaa😊👼🏻🩷
Mrsfly yenibirannis ayyy çok şükür 😀🥰 çok sevindim balım. Oh be valla rahatladım. Doktorun yanına girdin mi tekrar? Kesin artışı takip ettircek sanaa..
minikmucizeemaak yenibirannis Hayırlı olsun canım bende 18 gündür adet olmuyorum evdeki testler negatif 15.20 de randevum var bir umut diyorum belki bakalım❤️🌸
SimgeGktg yenibirannis Gunlerdir merakla beklediğim post ve sonuç 🙈😍🤤❣️ Manasız bir şekilde tanımadan hayırlısıyla hamile olmanızı çok diledim. Çok şükür. Rabbim saglikla daim ettirsin inşallah, hayırlı uğurlu olsun 😍💗❤️
Minikmucizelere yenibirannis canım lekelenmen nasıldı acik renkte falan mi normal adet renginde mi bide azaz mi geldi bi pedlik falan geldi mi Bide doktor bi sey yazdi mi lekelenmen için biraz fazla soru sordum kusura bakma artık canım 😅🙂 Hayırlı olsun bu arada cok sevindim
Honeyss Belliydi zaten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canim 🌸 2 günde bir kan ver :)