ogretmenHnmm twinsmom_ aynen öyle böbürlenmek iyi değildir. Çok zorluk yaşadık Rabbim de mukafatini verdi çok şükür. Allah herkese nasıp etsin bizim yapacağımız tek sey dua etmek bebek isteyen arkadaslarimiz kardeşlerimiz için
twinsmom_ ogretmenHnmm evet rabbim bekleyen dileyen herkese nasip etsin bizde sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah 🙏🏻
Elfida0606 yenibirannis güzel haberlerini bekliyorum kuzum seninkine daldım kendimi unuttum biliyo musun 😂😂
yenibirannis Elfida0606 kiyamm ya teşekkür ederim cnm benm allah razı olsun ins güzel haberi veririm size🙏🥲🤗
Elfida0606 yenibirannis yok kuzum benimkinin başlamasında da 3 gün kaldı bakalım geçen hafta betam 2,30 çıktı yükselir diyenlerde var yükselmez diyenlerde nasip gorucez bakalım 🥰🥰
Elfida0606 yenibirannis inşallah kuzum birlikte alırız bu güzel haberleri rüyalarımda hep test yapıyorum ama gerçekte hiç yapmak aklıma bile gelmiyor 😂😂
Hatice_11 yenibirannis şu an bende aynıyım bir gün geçti yarın kan vereceğim inşallah Rabb’im gönlümüze göre verir canım 🙏😌
yenibirannis Elfida0606 sadece lekelenme canımı sikiyo sabh geldi kesilmişti gene başladı az önce az az 😐
Veraerdogan yenibirannis yerlesme kanamasi 2 3 gün sürebilirmis cogu annede bunu yasiyor zaten . Belki duymussundur adet oldum ama hamileymisim diye iste o adet dedikleri yerlesme kanamasi
Elfida0606 yenibirannis kuzum yerleşme kanaması muhtemelen o 3 gün kadar surermis ped doldurmazmis normal adet sanarmis herkes