ysmnkrc tabi ki herkes yaşadığını biliyor sadece 3 yıl boyunca hep ağladım eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra tıkanana kadar ağladığımı biliyorum rahim filmine ağlayarak gittim ilk iğnemi yapmadan önce yine ağladım öyle yaptım videolar çektim iğneyi ilk vurduğum gün tek bir şey diledim tek bir şey söyledim rabbim çektiğim bu zahmeti rahmete dönüştür çektiğim acılar bir gün son bulsun dedim belki bunun karşılığını aldım tedavim başarılı oldu belki de artık zamanıydı çektiğim onca acı onca hüzünlü günler belki de bu ay son bulmaya başlıcaktı bu süreçte kuzenlerim benden 2 yıl sonra evlendi hamile kaldı doğurdu herkes bana sordu benim üzerime geldi belki de kısır diye arkamdan bile konuştular ama kimse bu dört duvar arasında benim çektiklerimi görmedi buraya yazdığım iki üç postla da belki yaşadıklarımı anlamayamıcak çoğu kişi ama diyorum ya insanın ne çektiğini sadece kendi biliyor şuan konuştuğum arabayı odayı bile varsayımlarla konuşuyorum ben devam etmezse sonlanırsa yatırım kalır diye düşünüyorum kimseye gelip kesin hamileyim oda alıcam araba alıcam diye asla nispet yapmam yani bunu yapcak son insanım 😔