ogretmenHnmm yenibirannis ayy cildirmamak elde değil yeminle ben burda saydirip sövdürdüm sana inat olsun diye yapiyorlar herhalde. Durma bence özele git testine baktim benim de öyle çıkmıştı testim belki daha da silik olabilir sonucum 54 çıkmıştı suan 11 haftalik olduk kuzum. İnşallah senin de vardir
KayraKuzusu AsyA_34 dualarım seninle ve isteyen herkesle canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah🤲🏻
minikmucizeemaak yenibirannis nerede oturuyorsun canım bizim burda 125 tl eşim sendikalı 107 tl ye geliyor
Ayytacc yenibirannis tek tek butun mesajlari okudum valla dokuz dogurdum burda insAllah vardir kan sonucu cikinca haber et sekerim
Esved Canım devlet hastanesi acile git kasık ağrım var midem çok bulanıyo başım dönüyor vs de direk gebelik için kan vermeye geldim deme öyle olunca almıyolar. 2 saate çıkar sonuç orda☺️
555eeee67 yenibirannis ya kan vermedinmi senn biii yinee test alsana yahu sendekide nasil bir sabr yaaa
Skrn1 yenibirannis evet bebeğim hep kahve senin gibi bazen kalkınca günlük pede geçiyordu hep yattım ben ama her peçeteye sildiğim zaman geldi bence yerleşme kanaması o☺️
1ciftyesilgoz yenibirannis test bariz 2. Çizgi silik ama gri renkte olması benim kafamı karıştırıyor inşallah yanılmıyoruzdur 😏
555eeee67 yenibirannis bak burda olan silik foto ha adet öncesi idi inanmadım önce sonrakılar öyrendikden sonra🥲
yenibirannis 1ciftyesilgoz bulanık yada telefondandr bide ilk 5 dk hali değil bu canm ama tabi yinede bilemem🤗