Pinar0808 Benimde aynı 27-28i gibi adet olurum diyordum hala olmadım 3gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı dr prüfer marka hatalı olma ihtimali var mı?
Mrsfly yenibirannis hahaahhahahaha #derya uluğ şu an kafamda şarkı çalıyor aslanlar gibiii kanunlar gibiiiii
yenibirannis Happyyy1 süper Rabbim kucağına almayı nasip etsin ins bizede dua edermisn acaba cancagzim🙏❣️🤗
Bircanyavuz Mrsfly hamile hanım efendi 2 güne kadar test yapacağım bana da dua eder misiniz güzel annecik😂🥰🤍 hayırlı olsun kuzum
Mrsfly Bircanyavuz allah tez zamanda hemen hemen sağlıklı bir hamilelik nasip etsşn sana, güzel haberlerini bekliyoruz bize de haber ver
Mrsfly yenibirannis çin takvimi de erkek diyor 😂 aman bi tane düşükten sonra sağlıklı olsun da. Olmadı adını aslan koyarız hahaha
Happyyy1 yenibirannis tabiki ederim canım benim 🥰🙏🏻 lütfen pekmez ye çok önemli şuanki halsizliğin, kasık ağrıların geçicek ve hamilelikte kansızlık oluyor önlem almış olursun ❤️
yenibirannis Bircanyavuz bende erkek istiyorum eşim kız hastası ama eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda nasıl olsunda cinsiyeti hiç problem değil yavrum ya🥰
yenibirannis Mrsfly bilmiyorum nedense bana da erkek geldi🤭 sağlıklı olsun da sağ salim kucağına al da gerisi önemli değil be bebeğim 🤗🥰
Happyyy1 yenibirannis dün felaket derecede ağrım oldu bende nefret ettim bir öneriyle yedim o kadar iyi geldiki