Ebru-2121 Kızlar bebeğim 5 haziranda doğum görünüyor. Nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum. Uzun kollu mu alayım yaz bebeği kısa kollu mu alayım akıl verin bana. Mesela zıbın alsam kaç tane yenidoğan alayım uzun mu kısa mı tulumlar falan
YagmurAnnesi Ebru-2121 Hastane çıkışı zaten uzun kollu oluyor canım. Zıbını ben yaz kış farketmeksizin genelde bebeklerime kısa kollu ya da yarım kollu almıştım. Bulunduğun ilin hava şartlarını düşünerek örneğin 0-3 ay yaz ayına denk geldiği için yarım kollu ya da şortlu takımlar alabilirsin 2-3 aylıkken giyebilir. İlk 1 ay zaten hastane çıkışı giyer genelde. Ev çok sıcak olursa benim zıbınla bile kalabilir.
kbra19 Ebru-2121 hastane çıkışları uzun kollu zaten zıbın şoför kollu yada kısa kollu alabilirsiniz. Yaşadığınız yer çok sıcaksa bilmiyorum ama ilk 20 gün zaten kısa kollu giymez heralde
Ledeyna21 Ebru-2121 ince uzun kollu tercih edebilirsin müslin de olur ter çekiyor Diyarbakır aşırı sıcak yazın 20 25 güne kadar uzun kollu alt üst giydirirsin ince olacak şekilde ondan sonra zaten şort askılı şort tişört yada zıbın giyer
Ebru-2121 YagmurAnnesi Diyarbakır’da yaşıyoruz malum yazı çok sıcak ama yenidoğanlar çok üşüyor diyolar kısa kollu alsam hastalanır diye düşünüyorum. 3-6 ayın hepsini kısa mini şeyler alırım da yenidoğan da çok kararsız kaldım. Hastane çıkışı bir tane isimli yaptırdım
Ebru-2121 kbra19 işte bende ilk 20 gününü düşünüyorum mesela tulum alıcam ya da alt üst takım onları uzun kollu penye tarzı mı alayım
Ledeyna21 Ebru-2121 yani bebek kıyafetlerini elde yıkayacaksanız 0 3 ay 5 takım yeter alt üst ama biriktireceksen biraz daha fazla almalısın bebeğin cinsiyeti ne bu arada