Melekavsr Kızlar oğlumuz olacak eşimin babasının ismini koymak istiyoruz ama 2 isim olacak. Ege ve mert arasında kaldık. Kayınpederimin ismi bayram 2. İsim olarak düşündük.
Daisy0000 Melekavsr Çok özür diliyorum fikrinize saygı duyuyorum ama neden kayınpeder ismi? Yani güzel bir isimde değil..
ilkin41 Melekavsr yanlış anlamayın ama iki isim de olmamış çünkü bayram ismi böyle modern isimlere uymuyor malesef ki 🤦🏻♀️ sadece bayram olsa daha iyi olur gibi.
Melekavsr mickey teşekkür ederim 🙏🏼 ama genelde ilk isim daha çok kullanılıyo o yüzden merti ilk isim olarak düşündük
Armess_loya Mert Ege olsun, modern isimle eski isimler yanyana gelince absürd oluyor yanlış anlamayın ama, büyünce bayramı kullanmayacak 🤷🏼♀️yani bayram değil seyran değil ne bayramı🌸😬❤️
Melekavsr Armess_loya 😀 hiç kullanmasa da olur o yüzden 2 isim düşünüyoruz. Bayram ismini de 2. İsim olarak istiyoruz
seymaa_7 Bayram ege daha güzel bence bizde kayınpederimin ismini de koyucaz kadir atlas olucak ama atlas demeyi düşünüyorum mesela 😊
Kalbiimde2can Ilk isim kullanilsin diye bayrami 2. Siraya koyuyorsunuz bence sevgi saygi isim koyarak olmaz cok seviyorsunuzdur bisey diyemem ama ben bayram isminin yanina diger isimleri yakistiramadim kulaga hic hos gelmiyor cok zoraki olmus gibi