essyagiz MerveGmss Canım instagramda eskaevents sayfasından led ışıklı yaptırdım, birçok model vardı inceleyebilirsin🤗
zlemzcanzl MerveGmss instagram da https://instagram.com/1olala.tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=nyj043i55f1r
Zeynepeymen MerveGmss ay şeklinde kapı süsü yaptm nette cokgzl modelleri var keçeden kolayda el becerınız varsa yapabılırsnz. İnstagramdada gzl yapanlar var
oznursrm MerveGmss Canım kayseride doğum yapacağım bende inşallah erciyes kartalda.İnstagramda Öyküm lohusa setleri diye bir hesap var.Ben ordan kapı süsü,takı yastığı ,lohusa tacı ve lohusa terlıgı ser olarak alacağım.Sende bak istersen 😍
NalanztrkAlp Gittigidiyor.com dan aldım. 120₺ kapı süsü ve takı yastığı takım. Ayrı ayrıda vardı diye hayırlıyorum. Yarın teslim alacağım.
Melis_tugba zgeYcetrk valla bende bugun gördüm seker shop diye burda biri yazmıs takı yazstıgı ve kapı susu 100 tl ikisi bi arada cok cok uygun ben sadece kapı süsünü 90 aldım yastıkta 45 filan cokta guzel urunler
Ahsenumut Ben instagramdan yaptırdım canım metal isimlik dünyasından kapıda ödemede var melek knadı 120₺ ydi galiba
istanbulluanne MerveGmss Instagramda misskokuluisler sayfasında 150 liraya gördüğüm bir kapi süsünü burda bi yere 100 tl ye yaptrdm 😀
Elaylama İnstagram'da @lovelyhoopco sayfasında sipariş verdim. sayfada olmayan bir modeli konuştuk onu yapacak. Fiyatları da uygun aynı stil diğer süslere göre. Ben sade ve gösterişsiz şeyler sevdiğim için oldukça zor buluyorum istediklerimi. 😩
yagmurtpl Instagramda komşumun kızının sayfası var ‘ayrıntıdünyası’ baya bi takipçisi var ve çok güzel organizasyonlar yapıyor, gönül rahatlığıyla bakabilirsiniz, ben de cinsiyet partisi icin bi şeyler ayarlicam ordan inşallah 😍