Yesim52 Bugün 39 hafta olduk ama hala kanala girmedi. Salıya kadar beklicez ve kanala girer ama açılma olmazsa suni sancı ama kanala da girmezse zorunlu sezeryan olcak sanırım. 41 e kadar bekletemem diyor doktor. Nolur dua edin de miniğim girsin kanala.
elanur-1125 Yesim52 bende de aynı sorunlar vsr canim bak burda biraz sorumluluk sende youtubeden simge dumanın bebeği kanala yönlendirme pozisyonları var bende evde yapıyorum tabi bizimde daha etkili olmadı ama inşallah olur hurma cinsel birliktelik sıcak duş ve sıcak suya oturma yap onlar etkili oluyor
Kanarya_4921 Yesim52 sezeryan da hiç korkulacak bir şey deil 9gun önce sezeryan oldum mecburi sezeryan olmak zorunda kaldım ilk oğlumu normal doğurdum ikinci sezeryan sezeryan bana daha kolay geldi şuan da hiç ağrım sızım yok
Yesim52 Kanarya_4921 korktuğumdan değil de baştan beri hep normal doğuma odakladım kendimi ve son bir hafta kalınca insan biraz değişik duygulara bürünüyo malesef. Hakkımızda hayırlısınolsun
Kanarya_4921 Yesim52 inanin bende normal istiyordum ama bebeğiniz ve sizin için en sağlıklısi neyse o olsun