Umutlubirkadin Hamilelik icin kan verdim kızlar sabah 3 tane test yaptım 2 si pozitif biri negatif çıkmıştı. Kanda belli olur diye hastaneye geldik umarım çıkar 🤲🏻 Dualarınızı nolur esirgemeyin🙏 Adetim 2 gun gecikti testler silikti kana geçmiştir degil mi? 🙏😿🤲🏻
Eldgrn Umutlubirkadin inşallah güzel haberler alırsın canım idrarda çıktıysa kanda kesin anlaşılır ilk kana geçer değer
Affroo Umutlubirkadin İnşallah dilediğin o güzel haberi alırsın. Kan da kesin sonuç alırsın 2-3 saate belli olur.
monarosamommy Umutlubirkadin Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın 🤲 ve darısı başımıza insAllah 🤲
Umutlubirkadin Erken gebelik testinde çıkmayıp kasette cikmisti demekki erken gebelik testi doğruymuş cok heveslenmiştim nasip degilmis
Tgbclk Umutlubirkadin canım hiç üzülme aynı duyguları yaşamış biri olarak söylüyorum benim başıma bu olay 2 kere geldi 2sindede dünya başıma yıkıldı üstelik ilkini eşime söyledim adam o kadar sevindi ki benimde kanda çıkmadı ama adetim gecikmişti adet ağrılarım vardı bana dediler hamilelikte olur öyle adet belirtileri. Artimed alma hep silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi en iyi sonuç veren testtir. Ve ben artık saldım test almayı bıraktım her ay inan aklından çıkardığın an olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. sıkma canını aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum 💓
Umutlubirkadin Samye18 iki çizgiyi görmesem bu kadar umutlanmazdım da 🥹 bir daha asla artimeden test almayacağım hayır yanlış da yapmadım ki 2 3 damla damlattım. 4 5 dk sonra çıktı ikinci çizgi Sanırım adet olacağım karnım sabahtan beri agriyor bende kendimi hamile sanıp hayallere kapılmıştım 🥹🥲 beklemek çok zor 🤲🏻 Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🥹😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Samye18 Umutlubirkadin evet seni çok iyi anlıyorum bende heveslendim ilk deneme felan ümitlendim ama yok yani bugün negatifi gördüm
Umutlubirkadin Tgbclk çok teşekkür ederim canım eşimde aynı şeyi söyledi oluruna bırak aklımızdan çıktığı zamanda gelecek yavrumuz dedi. Negatifi görünce nasıl ağladım bilemezsin.. Vardır rabbimin bildiği 🥹 Isın komik tarafı agrim hala var gelen giden yok 🤷♀️
Tgbclk Umutlubirkadin bugün yarın olursun kaç aydır korunmuyorsunuz peki ? Bir kaç ay olduysa bekleyin kiminin 2. Senesinde geliyor mucizesi bizim 1 buçuk sene oldu her ay bi heyecan bekliyoruz eşimde sorun var benimde yaza kadar bekleyeceğiz olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz sizde veya eşinizde herhangi bir sorun var mı ?