Aysedemirr Selam kızlar bebeğinizin tabi ki önce sağlıklı olması en önemlisi bide güzel yüzlü olması için yediğiniz bişey var mı ya da kuranı Kerim de okuduğunuz dua ?:)
arelbaby Aysedemirr meryem suresi dinliyorum bende 🙏 elma diyor benim çevremdekilerde hep elma ye diye :)
Yenibirannee Aysedemirr ben hep ayva yedim gamzeli kızım oldu şeftali canim cekmisti tüylü oldu ama 🤣🤣
busraydnc Aysedemirr bende yaklaşık 2 aydır her gün Meryem ve Yusuf süresi dinliyorum hem beni de rahatlatıyor 🤲
Aysedemirr Tugba_42 hurma cennet hurması değil dimi turuncu olandan bildiğim siyah hac hurmaları mı yemek lazım ben onu çok seviyorum şuan bile alıp yiyiyprum hep. 😀 son haftalarda ne gibi bi etkisi var neye iyi geliyor ?
beyzacmvrc Yenibirannee sizde veya esinizde gamze var mı Bende baya sık ayva yiyorum inşallah benm kızımda gamzeli olur 🥰
Aysedemirr Yenibirannee benim de gamzelerim var ama bana çekerse olabilir ama ayvanın Gamzeli yaptığını bilmiyordum ilk zamanlar yerdim çok sonra bıraktım her gün mü yemek gerekiyor canım :)
Aysedemirr busraydnc bende dinliyorum canım ama okumak daha mı iyi olur ben kuran okumayı. Biliyorum ama mesela Yasin’i şerifi daha hızlı okuyorum diğer sureleri felan yavaş okuyorum :(
Sermec27 Aysedemirr ayvayı duymuştum pek sevmiyorum ama yedim oğlumu her gören kız sanıyor maasallah öyle bir güzelliği var 🥰
Yenibirannee Aysedemirr annem hepimizde yemis ve 3 kardesiz hepimizde gamze var :) ben ilk 3 aylık dönemde cok yemiştim ayva
Tubazeynepalin Ben her duayı dinliyorum bakara suresini çok seviyor kızım bol dua iyidir siz dinletin de Meryem ve Yusuf suresini de dinliyorum kız kardeşim hep dinledi ve yeğenim aşırı güzel bir erkek bebek herkes bakılıyor hastanelerde dışarda falan 😄
mommytobe_ Aysedemirr guzellik icin ayva diyolar ama bence o hurafe. Meryem ve Yusuf suresi oneriliyor bol bol