kbra19 Merhaba e bebek sayfasında 28 gün boyunca Farklı markalarda %28 indirim paylaşılmış kimin neye ihtiyacı varsa baksın ☺️ Neler alacaksınız ? Memnun kaldığınız ürünleride paylaşırmışsınız ?
Aslaninannesi01 kbra19 baby me bez, diş macunu, diş fırçası, deterjan, sabun alacağım.memnun olduğum şeyler bezi, zıbınları,baby me bakım ürünleri
Cananyildiz kbra19 ates ölçer , alt değiştirme örtüsü, burun aspiratörü , zıbınlar , göğüs pedi , temizleme pamugu
Feyza03 kbra19 Hatırlatma için çok teşekkürler🥰, mesajı görünce hemen girip sipariş verdim. Sevi bebe reflü yastığı alacaktım 320 idi 260a düşmüş. Oğlumda kullanmıştım ilk altı ay, çok iyi olmuştu. Diğer markaları da incelemiştim bence en iyisi o. Banyo filesi, hamile pijama takımı bir de bornoz aldım🙃
Aslaninannesi01 kbra19 kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor doğumdan itibaren şuan bebeği 2 yaşında hala devam ediyor beğeniyor
busrabrbr Aslaninannesi01 reflü yatağı indirimde suan sevi bebe nin önerir misiniz kullanmısmıydınız alsam mi diyorum da ana hiç bişey bilmiyorum 🥺
kbra19 Cananyildiz ateş ölçeği koltuk altı mi yoksa kulaktan mı alacaksınız ? Ve hangi marka ben koltuk altı düşünüyorum ama sizde araştırdıysanız
kbra19 busrabrbr reflü yatağı çok iyi oluyor Ama o marka nasıl bilmiyorum ben bimden almıştım gayet iyiydi
Lilyumfokimum kbra19 kulaktan ölçer aldık hiç memnun kalmadık asla doğru sonuç vermiyor braun almıştık. Bence en iyisi koldanla yedeklemek.