Zeynepsari34 Arkadaşlar çevreniz de Alparslan isminde olan kişiler nasıl karakterde kişiler acaba ? İsimler karakteri etkiliyormuş
Aybarsmom_ Zeynepsari34 Muhammed ve Hamza ikisi de dini yonden çok ağır isimler çocuğunuz kaldiramayabilir. İlk isim Muhammed ise ikincisini güncel isimlerden tercih edin yada daha doğrusu dini yönden ağırlığı olmayan isimlerden. Benim tavsiyem bu ☺️
Kubrabas Zeynepsari34 Ahmet isminin yanına yine bilindik bir isim koyun bence. Ahmet selim, Ahmet kerem tarzında.. Yada muhammed Kerem gibi gibi.. Sağlıkla gelsin İnşallah
Aybarsmom_ Zeynepsari34 yanii Muhammed eren, Muhammed efe, Muhammed ege, Muhammed Kaan, Muhammed Sıraç olabilir ☺️ benim de oğlum olucak Allah’ın izniyle Aybars koyucaz ismini, Ay kadar güzel pars kadar güçlü demek 🤲🏻
Beyabann38 Cok agir isimler secmissiniz bu kadar agır isimler secmeyin çocuklarınıza yazık kaldıramaya bilirler.
Zeynepsari34 Beyabann38 dimi ya bende emin değilim hakkaten. Aslında ahmet ismini istiyorum ama yanına bir isim daha istiyorum kararsızım
Beyabann38 Ben islami isimlerin cok agır oldugunu düşünüyorum taşiyamayan o kadar cok insan var ki bi akrabamiz var adı muhammed ama yapmadıgı pislik yok insan o adı ona yakistıramıyo bence agir gelmeyecek isimler seçin cocuklarınıza bi cok isim var anlamı manası güzel olan kur an da geçen