motherlion01 Booncukk işte bende hep bunları düşünüyorum almışken bi kere alm uzun süre kullanm sonra zaten odasını ayırır ayrı oda yaparım diye düşünüyorum ayrıca çok tatlısınız ☺️☺️
motherlion01 Betulxxx işte tam olarak o minderlere aldanıyorum birazda böyle örgü örgü çok tatlı duruyorlar 🥺
Betulxxx motherlion01 sakın aldanma canım güzel duracak diye her gece kabusla yatarsın. Bebeğim 3 aylık battaniye bile örtemiyorum. Uyku tulumu ile yatıyor . Yatak da hiçbir şey yok sen düşün
motherlion01 Ayse2733 aslında ahşaplardada kademeli olanlar var ama tabiki park daha derin oluyor ilerleyen zamanlarda ayaklanınca daha kullanışlı oluyor
Ayse2733 motherlion01 ya anne yanında da var aşağı yukarı ama park yatak kadar değil bence en rahatı güvenlisi ve uzun süreli kullanılır benim fikrim bu yönde sizin tercihnz 🥰🙏🏻 Ha bide yanınza sığacak yer varsa iyi sonrada yer değiştirirsnz yani
Mhtpflz motherlion01 yok ama alıcam her konuştuğum kişi park beşik al dedi kuzenim ahşap almış hiç kullanmadı park beşik alıcam dedi
Tubiskov motherlion01 ahşap beşik kullandım 1 sene olmadan iki kere bozuldu en son sadece sepeti kaldı ustelik daha kuccuk park bsik büyük
Babytwo2 Tubiskov nerden almıştınız markası neydi ? Bizim aldığımız da sallanma mekanizması var ama brn sabitlemeye düşünüyorum alışmasın sallanmaya diye. İns bozulmaz bi korktum şimdi 🥲
Cekirdekailem motherlion01 biz park beşik almıştık ve gittiğimiz her yere götürüyoruz hep kendi yatağında yatıyor minnak kızım
Tubiskov Babytwo2 Babytwo2 bizdede vardı o sallanma yeri bozuldu zaten şu an sadece sepeti kaldı minicityden almıştım ama genel olarak bende dışının susune göre aldım gösterişli minik tatlı duruyodu
kadertugrul7 motherlion01 ahsap beşik önermiyorum biz oglumda buyuyen mobilya besik almistik paramparça oldu cok cabuk kirildi bende söktüm komple bazaya çevirdim su an tekrar hamileyim park besik düşünüyorum
motherlion01 kadertugrul7 işte bende Allah izin verirse hemen arkasına tekrar bebek düşündüğüm için 1 tane alm diğer çocuğada kullanırım diye düşünüyorum tekrar tekrar almaya gerek yok sanırım o yüzden park tercih edecem
Skdinc motherlion01 valla internetten söyledik biz. Hatta kurulumunu ben 8 aylık hamileyken yapmıştım zevkliydi 😀😀😀🌸
motherlion01 Skdinc yaaa ne güzel bazılarının kurulumu zor oluyor siz ne güzel kendiniz kurmuşsunuz güzel günlerde yatsın bebişiniz inşallah 💖
kadertugrul7 motherlion01 en guzeli park besik isiniz bitince yerde kaplamiyoe katlaninca küçük bisey kaliyor
3prensesannesi__ https://www.e-bebek.com/babywhen-bw1020---pratik-kademeli-bebek-besik-60x120-cm-beyaz-p-bbb-200037 İyi akşamlar ben geçen hafta ebebekten aldım anne yanı da oluyo ve salanıyoda döşeğide kalın aldım ikisi 1.500 şık ve uygun aklınızda bulunsun diye attım