Gorkim Zbsbzc1 bende yeni kullandım 3 gün kaşıntım vardı iyi geldi bende de matar tekrarlıyo birşey yok ortada su gibi akıntı yapıyor doktor haftada bir kullanacaksın dedi riske atmak istemiyor.
Zbsbzc1 Merveclnk ben daha aldırdım ama daha kullanmadm 9 hafta . Böyle koyu sarı akıntı geldıgınden verdı doktorum . Siz kacıncı haftada kullandınız. Sizde de sarı akıntı oldumu
Merveclnk Zbsbzc1 bana yeşil sarı akıntı için vermişti iyi gelmişti baya ne zaman verdiğini hatırlamıyorum da 15 20 hafta arası sanirim. Ama yine tekrarlıyor ya biz kadınlar bu akintidan kurtulamiyoruz malesef 😒
Zbsbzc1 Merveclnk ben çözemıyorum ne renk oldugunu ya kahve degıl turuncu sarı gbı böyle yapıskan işte . O ılacı kullanırken o tüpün içine mi doldurcaz ☹️ kac gun yaptın sen
Merveclnk Zbsbzc1 bitene kadar yaptım tüpün içine dolduruyorsun sonra da vajinaya skyorsun fitilden daha basit bence 😊
Zbsbzc1 Merveclnk ayy ben cuma doktora gıtcm aksamları progestan ıcıyorum içme dedi doktor ama içecm ya yinede gözüm korkuyor 😏
Gorkim Zbsbzc1 evet 3 gün arka arkaya kullandım bundan sonra haftada bir gece kullan dedi doğuma kadar