AtlaSeda zuhaall banada öyle diyorlardı ama ben suyum geldiğinden şüphe ettiğim için çatı muayenesi oldum 38+2 deyim doktor dedi bebek doğum kanalına inmiş açılman var diye o yapar dedi sizin kaç haftalık
zuhaall AtlaSeda ben bugün tam 35 haftalık oldum daha erken diye hiç açılmama bakmadı ki daha geçen hafta gittiğimde ağrının olduğunu söylemiştim erken diye bakmadı heralde bilmiyorum
zuhaall Ensinacar valla ben aniden kalkamıyorum malesef sanki bir ton olmuşum gibi yerimden kalkarken ağır çekim modundayım 😂 sertleşmesi can acıtmadığı sürece dert etmiyorum elimi koyunca okşuyorum o zaman düzeliyor bende de
AtlaSeda zuhaall evet o haftalarda bakılmıyor küçük olduğundan çatı muayenesinden sonra su gelme nişan gelme gibi durumlar yaşanıyor çöpü doktor 39-40 haftaya kadar bakmıyor doğrusu öyle herhangi bi şüphe yoksa ama bebek kanala yerleştiği doğum yaklaştığı için genelde normal diyolar
Aysenurozs AtlaSeda sen sıklığını takip et o da doğum sancısı olabiliyormuş 5-10 dk de bir oluyorsa. Bende ondan korkuyorum doğum sancısını anlarız inşallah
AtlaSeda Aysenurozs ediyorum çok ağrım ama düzenli değil ondan gitmedim açılmam ilerledi mi acaba merak ediyorum suyum vs gelmezse salı günü randevum var o zamana kadar bekleyeceğim mecbur çekeceğim bu ağrıyı
Aysenurozs yldzkbra46 Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah zor bu son zamanlar 🥺
zuhaall AtlaSeda evet normal diyorlarda işte hem ilk gebelik tecrubesizlik hemde acıması zorluyor beni işte
AtlaSeda zuhaall aynen benimde ilk gebelik sancım var doğum sancısı mı diye her seferinde heyecanlanıyorum böyle böyle geçecek sanırım zaman tecrübe edineceğiz ☺️
Sseennaa Ya sizde hareket durumu nasıl? Benimki 36+5 te ama iki gündür cok az hareket ediyor. Salı günü randevumuz vardı doktor hersey yolunda dedi günü bile verdi hatta ama ne bileyim endiselendim biraz.
Aysenurozs Sseennaa 2 saatte 10 hareket ediyorsa sıkıntı yoktur canım. Benim hep hareketli ama doktorum o şekilde söylemişti. Tekme değilde daha çok dönme şeklinde hareket hissediyorum
Sseennaa Aysenurozs bende günde 10 kere diye biliyordum ama hareketleri sizin dediginiz gibi daha cok kayma yer degiştirme tarzı. Tesekkürler cevabınız için😊
kahvekokusu_ Aysenurozs 35 ten beri yaşıyorum çok sık şu an 38+3 aynı şekil devam ediyo sabahtan akşama kadar defalarca oluyo çok rahatsız edici nefes darlığı yapıyo
Aysenurozs kahvekokusu_ herkeste oluyor demekki. Aynen o baskı çok rahatsız ediyor o an ateş basıyor sanki