Canannnn15 Aysenurozs İçerde çok geriliyor 35+1 iz ama genelde çoğunlukla içerde geriliyor esneme hareketleri yapıyor açılıp kapamıyor yerini genişletmeye çalışıyor sanırım 😂
Aysenurozs Canannnn15 olabilir canım vallahi içerde neler yapıyorlar bilmemek çok zor Allah koruyor inşallah hayırlı doğumlarımız olsun
yldzkbra46 Aysenurozs bende 38 de gittim kontrole 3490 dedi. 39 da da alırız artık ideal kiloya ulaştı dedi. Artık bebek çok daha hızlı kilo alıyor 3 ü geçsin de risk yok demişlerdi şükür 3 ü de geçtik
Aysenurozs yldzkbra46 maşallah 🥰 vajinamda çok acı oluyor bazen ya sanki elleriyle oyuyor içini hele ayaktayken yaparsa hiç duramıyorum direk oturmam gerekiyor sizde de oluyor mu
yldzkbra46 Aysenurozs evet özellikle bu hafta aşırı fazla oluyor Baskı hissediyorum bi de sanki elini uzatıp çıkacak gibi ağrıtıyor
Gizemmuhammet21 Prenses34_annesi 36+3 günlük sizde benim gibi istifar ediyor musunuz artı sancilariniz da çoğaldı mi
Prenses34_annesi Gizemmuhammet21 pazartesi sanırım ilk defa istifra ettim normalde bulamıyordu evet ama dışarı çıkmıyordu ağrılarım tabikide çoğaldı iki katına çıktı yani sürekli dayanıyor
Aysenurozs AtlaSeda vajina ağrınız nasıl oluyor benim genelde otururken uzanırken sorun yok ama kalkınca bebek hareket ediyorsa sanki elleriyle içini oyuyor gibi oluyor ya sürekli değil bazen ama olunca ayakta duramıyorum resmen aşırı hareket ediyor
AtlaSeda Aysenurozs basınç gibi değişik asla tarif edemiyorum yürürken bacağımı açamıyorum öyle değişik bir ağrı oluyor açılmadan oluyor diye düşünüyorum doktorum öyle dedi
Gizemmuhammet21 Prenses34_annesi bu istifarlar rahimde açılma yapıyormuş geçen kontrole gittiğimde sordum doktoruma
Prenses34_annesi Gizemmuhammet21 Evet ben de o bilgiyi burada duymuştum canım bu iyi birşey olur benim için inşallah düşündüğüm gibi baya bir açılmam olmuş olur yarına kadar ve bir an önce doğururum artık yani ağrılarım 1 katsa 2-3 kat daha fazla yaşıyorum belki de
Brcxx Acaba rahim kemiklerinizde ağrı da hissediyor musunuz ben 36. Haftadayım tam o kemiklerde ağrı hissediyorum sürekli acaba baskıdan mı herkeste mi böyle diye merak ediyorum
Gizemmuhammet21 Brcxx belimde ve kasıklarımda ağrılarım çoğaldı benimde artık geceler haram oldu malesef
Gizemmuhammet21 Prenses34_annesi benim doktorum da ben normalde 40 haftada yapıyorum allatan muayneyi dedi fakat sen o haftadan önce doğum yaparsın dedi
Prenses34_annesi Gizemmuhammet21 yani bebeğin kilosu vs iyiyse haftası vs doğurursan da bir sorun olmaz kimse 40 a kadar beklemek istemez herhalde
Gizemmuhammet21 Prenses34_annesi en son kontrole gittiğimde 2300 gram demişti iki hafta geriden geliyor falan demişti