guzelanne01_ Kerimesayn yardım edenin olacaksa 34 sonrası canım yoksa ağırlaşmadan yıka ütüle çantanı hazırla☺️
AyFa1608 Kerimesayn 26+5 im erken doğum riskim var. Bugün birazını yıkadım 2 güne anca kurur sonra bir iki makine daha çalıştırcam ütü çanta hepsini halletcem. Ne zaman geleceği belli değil 😌
walkimdet Kerimesayn ben 30 da yıkadım 32 de ütüleyip dolaba yerleştirdim 33te çantamı hazırladım hala ara ara açıp eksik fazla bişey varmı diye bakıyorum hala kapatamadım 😂 bence erken hazırlamakta fayda var çünkü 34. Haftamdan beri sancım var
Kerimesayn denizarenmom bende öyle düşünmüştüm ama bilemedim. Muhtemelen o haftalarda yaparım 30 dan sonra her an hersey olablr sonuçta hazır olmasında fayda var
denizarenmom Kerimesayn her an hersey olabilirden ziyade ben egilip kalkamiyorum artik zorla yaptim valla
Laika Haftada başladım yarısı bitti yarısı anneme kaldı ağırlaştıkça zor oluyor 34.5 iz yıkanıp ütelenip hurca konuldu haftaya odasına yerleştiricez
[silindi] Kerimesayn ay ben bugun ütüledim dolabına kaldırdım hafta sonu da inş valizini hazırlayacağım 32+5 olduk :)
Kerimesayn [silindi] ay maşallah bende inşallah hayırlısıyla o haftaları görmek istiyorum bi an önce 😆
[silindi] Kerimesayn inşallah gelirsin canım annemle yıkayıp astık ama tek ütüledim o kadar yorucu bi o kadar da güzel bi duyguymuş :) muhakkak yardımcın olsun yanında yoksa çok yorulursun:) :)
gamzecee Kerimesayn bence hemen hazırla 😂 ben hazırlamamıştım 30 sonra çok ağırlaştım canım hiç istemiyordu erken sezeryana alındım alınmadan önce ki akşam hazırlamıştım çok zor olmuştu