IlaydaOrhanKopuz istanbulluanne çooookkk geç kalmışız demek kii.bebek arabası ben chicconun kwik modelini aldım bagaja da sığabilsin diye fikir olsun incele istersen babymall de indirimdeydi 15 gün önce almıştım.doğurmadan yetiştirelim şu hazırlıkları da 😀
Aysem_ Herkese Hayirli dogum lar dilerim insallah saglikla kucagimiza aliriz 🙏🙏 Bizde 36 haftalik olduk canta hazir sayilir cok gece biraktim :-) su aralar gece hic uyuyamiyorum insalalh bakalim nolucak, yurt disindayim Ben sezeryan son dakikada karar veriliyor burada normal doguma Daha cok yonlendiriyorlar ve sanci cektiriyorlar
istanbulluanne Aysem_ Evet yurt dışında öyleymiş yaa orda bizim gbi dkka basi kontrolede gitmiyorsunuz galiba dimi 😀
Bsrakyc59 istanbulluanne 33+1 iz yarın kontrolümüz var bakalım 😀 herşeyi yıkandı ütülendi. Evimin dip temizliği ve hastane çantam haricinde herşeyimiz tamam 🙏 normal doğum 1000 tl sezeryan 1.500 tl gaziosmanpşa avrupa şafak hastanesinde 😊 doktorumuz akın varlık çok memnunuz 👍🏻
Yaso 32+3te gittim 2050 gr 44 cm di 34 haftalık Olcam 12 den sonra🤗 1ay sonra gel dedi 36 da gidicem doğumda o zman belli olucak. Çantam hazır sayılır benim bir kaç eksiğim var. Ev temizliği badana vs başlıcam.
istanbulluanne Yaso Benimde tam tersi badana, temizlik bitti sayılır ama benm hic bseym hazir degil 😏
Neslisahhh DilarAsel bizimkisi 32. Haftada. 2300 gram dedi doktor ve kilosu iki hafta önden gidiyormuş. Zaten yediğime dikkat ediyordum şimdi nerdeyse aç geziyorum. Size doktor herhangi bir şey dedi mi bu konuda?
DilarAsel Neslisahhh benimde 1 hafta önde gidiyor. Doktora sormuştum gayet normal dedi kilosu. Muz fındık Ceviz çok yiyorum o aldırıyor bebeğe zaten kiloyu. Bende aç geziyorum ama bebek kilo alıyor diye değil mideme çok baskı yapıyor ve midem yanıyor diye 😒😒
Yaso Gizem51 benimde kafası aşağıda hele bu aralar hıçkırıkları maşallah arttı kızımın,Ayakları göğsümün altında kemiğime vuruyor❤️❤️🤗🤗
Rabia54 Sakaryali54 arkadaşım.bana neden cevap yazmıyorsun merak ettim ???? Altı üstü hangi hastane diye sordum ?
ElifMetehan EceAydn bende geç diye düşünüyorum dönmedi demişti o yüzden diye düşündüm o zaman geldiğinde eğer dönmus ise çatı muayenesi yapacam dönmedi ise sezeryan için gün alalım demişti. Ama aklım çok karışık
Neslisahhh DilarAsel doktor eğer ki böyle devam ederse bebek 4,5 5 kilo olur doğuma kadar, o durumda da sezeryan olma ihtimalin doğar dedi bana.
istanbulluanne Cansuercan Insalh canm benimkinn keyfi yerinde ama bakalm. Hic yüzünü göremedik daha hep kapalo ya da arkasi dönük doktorm diyor surpriz yapack 😀
istanbulluanne Yagmr05 Benim düşük riskim vardi ilk ay çıktım isten mecbr. Ama bunalim gecirdim evde resmen 😕
DilarAsel istanbulluanne ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence canım başla derim kolay gibi gözüküyor ama yorucu 😍😁😁
istanbulluanne EceAydn Bi kac kisi daha yazms ama onlarda da normal daha pahali 😀 normal ugrastiriyormis ondan daha pahaliyms güya.
Aysem_ istanbulluanne evet oyle su anda 2 haftada bir gidiyorum kontrole sanirim Bu haftadan sonra haftada 1 olucak :-)