Aysee6346 Ebrulice33 diyete başlaman gerekiyor Doktor’un endokrinoloji sevk ediyor ordan da diyetisyen ile diyet yapıyorsun ve evde ölçüm yapıyorsun yemekten önce ve sonra diye
Meryyil Ebrulice33 Bende de gebelik şekeri var ,sadece şekerli şeyler değil ki bı sürü şey yasak ,beyaz ekmek,patateS,pirinç ,havuç ,bezelye,mısır ,muz, üzüm,kuru meyveler,paket gıdalar ve tüm hamurisi .
Ebrulice33 Aysee6346 peki diyetisyene gitmeden şekerli yiyeceklerden uzak dursak şekerimize kendimiz baksak sorun olur mu
Aysee6346 Ebrulice33 ben iki hafta uyguladım ve evde ölçtüm gittim çok iyi gitti sonrada kendim uyguluyorum ekmek karbonhidrat tatlı ve şekerli şeyleri yemiyorum arada canım çekse yiyerim yinede güzel çıkıyor diyetisyene de gitmiyorum doktoruma söylüyorum o kadar
Aysee6346 Ebrulice33 günde en az ikibuçuk litre su içmeye çalış ve tam buğday ekmeği ye kahvaltı da özellikle yoğurt ve yürüyüş çok iyi geliyor meyvede fazla yemeyeceksin
Ebrulice33 Aysee6346 çok teşekkürler canım çık yardımcı oldun 🙏🏼🙏🏼 Doktorum da dedi fruktoz içeren herşey nişasta un makarna pilav yasak dedi pilav derken pirinç yasak da bulgur yiyorum mesela protein ağırlıklı beslenmek gerek öyle yani
Aysee6346 Ebrulice33 ne demek canım diyetisyen bana dedi 3 kaşık pilav 3 kaşık makarna ve bir kase çorba 3 dilim tam buğday ekmeğe eş değer dedi böyle meyve tüket dedi ama bir porsiyon olsun dedi fazla yeme sonra hamur işleri şekerli ürünler patates pilav makarna yeme dedi bol bol sebze protein ve et ürünleri ye dedi ben 20 gün uyguladım iki kilo verdim ve bebeğimde kilo almıştı haftasına uyumlu dedi amaç burada kilo vericez ama bebek kilo alıcak aynen de öyle oldu çok zor birşey bebeğimiz için dayanacaz inşallah onları kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız sen canını sıkma 🥰🥰