Didemcann Kızlar tek gen hastalığı tasıyıcılıgı olup tüp bebek raporu çıkaran varsa aşamalarını yazar mısınız?
2022bebeki Didemcann Gen rahatsızlıgimiz yoktu ama devlette tüp bebek raporu çıkardık biz sartlar ayni mi bilmiyorum
2022bebeki Didemcann Sgkdan yazan dokümanlar. Kabaca sgk hizmet dökümü, evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus kayıt örneği,kimlik fotokopisi, sperm testi, sizin hormon testleriniz vs
Senagg 2022bebeki hiç bir şart uymadı bana 😅sebepsiz infertilite ama sadece klomen tedavisi gördüm iğne şartı varmış🤷🏻♀️ kısmet. Siz hangi ildesiniz? İlk tüp bebek denemesi mi olacak?
2022bebeki Senagg Bizim de sebepsiz infertiliteydi . İki aşılama negatif şartı var, azospermi ya da amh değeriniz düşük olmali direkt cikabilmesi için öyle hatırlıyorum. Ankara’dayiz biz ilk tüp bebek denememdi bebegimiz 1 hafta önce doğdu 🤗
Senagg 2022bebeki anladım çok teşekkür ediyorum. Maşallah evladınızla sağlıkla kolaylıkla hayatınız olsun inşallah. Her şey geçiyor değil mi şuan ki mutluluk geride kalan tüm süreci unutturmaya yetmiştir mutlaka 💜 dualarınıza talibim inşallah 🤲🏼