Eda_46 27+2 haftalık gebeyim bulantılara karşı yöntemleriniz neler oldu 🥺 açım ama ne yesem kusacak gibiyim 🤐ahh 3.trimester dönemi 🤷🏻♀️🤢
Sedaknr Eda_46 37+3 den merhaba 30. Haftadan beri zofer kullanıyorum ve yeni yemek yedim kusmamak için dua ediyorum artık karnım açlıktan gurul gurul 😂 doğurunca geçecek inşallah bulantı
Fatmaguldagg Eda_46 anca prilam dr kesti.. 33.haftamdayim hala içmeyince kusmaları devam ediyordu demir ilacı da içiyorum oda kusturuyor zaten.. gece yatmadan 1 2 saat önce yemek yemeyi kesiyorum hafif ac karna içiyorum mis gibi geçiyor gunlerim
Eda_46 Zeynepozcan 2.trimester döneminde çok rahatlayacaksiniz ama yine bu son dönemde karşıniza çıkacak bulantılar 🥺
Eda_46 arirangg demir ilacı kullanıyorum acaba bulantı ondan kaynaklı mi diye düşünmeden edemiyorum şuan 🥺🙄🌸🌸
Mutluemos Eda_46 evet demir ilacını bende sabah kullandığımda çok kusmam oluyordu ama öğlen gibi tok karınla alınca sorun olmadı belki siz de böyle deneyebilirsiniz ☺️
Eda_46 Mutluemos günde iki içiyorum tok karından 1saat sonra alıyorum ilacı imkansız aç karna icemiyorum 😁🌸
Eda_46 arirangg benim daha yeni yeni bulandı anlamadım bir şey 🙄rabbim hepimize sabır versin insAllah