Kucuk_melegim Kizlar sancilarim cok düzensiz acilma 2cm squat yürüyüş hurma hepsini yapiyorm pek niyeti yok gibi bu hafta gelmeye sizce gelir mii doğumu hizlandiracak seyler neler ilişki hariç
Laleozkan_09 Kucuk_melegim 8.ayımda 3 cm açıklık vardı 41. Haftamda 6 cm açıklık vardı. Bebeğim kilolu doğduğu için bir de hiç sancım olmadı sezaryene alındım
Sedaknr Kucuk_melegim 37+3 ün artık bende doğurmak istiyorum bakalım hayırlısı ile 😂 perşembe randevum var sen neler yapıyorsun tam olarak doğumun başlaması için bende yapayım
Kucuk_melegim Sedaknr valla ben gotumun uzerine oturamiyorum hep dolanıyorum sancim geldikce de squat
Sedaknr Kucuk_melegim Allahım sağlıkla tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sıcak suyu doldur bi leğene otur biri öyle yapmıştı. Yada suyun altında bekle
Kucuk_melegim Sedaknr banyoyu doldurabilirm küvet ya ama korkuyorum sicak su bebegin kalp atişlarini hizlandiriyormuş
Kucuk_melegim Aslihanfs neler yapıyorsun ilerlemesi için kuvete sicak su doldurup otur diyorlar ama korkuyorum bebeğe zarari olur mu sicak suyun
Aslihanfs Kucuk_melegim hiç bişey yapmıyorum şu an kayınvalideme geldim yatıyorum valla 3 yaşında oğlum var onunla da ilgileniyolar son günlerimin tadını çıkartıyorum 😂 doktorum korunmasız ilişki yürüyüş merdiven ve meme başı masajı önerdi