gizemgnll Kızlar 14+4 olduk, alısverise ne zaman baslamalıyım, hamile arkadaslarım basla diyor, annem acele ediyosun diyor, kafam allak bullak oldu 😮 kötü hissediyorum kendimi, bana da erken gibi geliyo ama herkes ayrı ayrı bişeler söylüyor yaa
Minikfasulye gizemgnll 19. Haftadaym ben de ayni ikilemdeym 😂 kimi erken diyo kimi yavas yavas al diyo ben begendigim ufak tefek parcalari aliyorum ama mesela 170 tl ye ufak ana kucagi tarzi bessik buldm onu aldm 😂 fil seklnde oyuncak aldm bide bebek arabasini kampanyada buldm aldm kmseyi dinleme o bebek senin kafana gore yap almak istiyosan al begendiklerini hazirlik amacli degl ama begendinide erken diyip ertleme
Aysealty gizemgnll canım insan bebegi olcagını öğrendigi andan itibaren hep bişeyler almak istiyor zaten ben 15.haftada cinsiyeti öğrendikten sonra cok begendiğim seyleri almaya basladm tulumlar battaniyeler falan su an 23.haftamdayım.daha büyük seyleri 30.haftadan sonra almayı planlıyoruz odası besigi arabası gibi..onlar dısında kendimi cok tutmak istemiyorm ilk kez bebegim olcak elimde degil kötü bişey düşünmekte istemiyorm hep kucagıma aldgımı hayal ederek güzel güzel seyler alıyorm prensesime zaten ben dursam anneanne babannesi durmak bilmiyorlar😂
Denizim gizemgnll bencede cok erken ben 28.haftamda baslamayi dusunuyorum ama eger cok cok uygun ve hosuna giden bisey bulursan al tabiki ama genel alis veris icin cok erken,alis verisle ugrasma simdi gez dolas kendine vakit ayir,hamileligin en guzel donemi 2.trimester😊
gizemgnll omurdincerli bn kendim 7 aylık doğmuşum, cocugum için de o yüzden korkuyorum açıkcası 😥 bide arkadaslarım aldıkca özeniyorum galiba, hepsi 9-10 haftalıj ama basladılar, bende kendimi suçluyorum bebeğimi düşünmüyorum galiba ben diyprum kendi kendime😶
gizemgnll Minikfasulye ya ben beşik ve bebek arabası bakıyorum indirime girerse alayım dşye, kendi annemle beraber yasıyoruz, o da parayı bu kadar düşünüp acele etme sonra pişman olursun falan diyor, e bende alıngan oldum iyice , sanki cocugumu sevmicek galiba diyorum kendi kendime, bilemiyorum ya 😩
Minikfasulye gizemgnll kaynanamdan tut anneme kadar hepsi ayni lafi kullaniyo banasa parayi at kenara napcan alip erken daha soyle boyle ben kmseyi umursamiyorum aslnda denilen seyleri kafaya cok takarim ama niyeyse bebegim soz konusnda kmseyi dinlemiyorum hepsine biz boyle istiyoruz diyip geciyorum. Almak istemiyosan erken oldunu dusunuyosan alma ama milket diyo diye kendini frenleme dusun o senin parcan ve sen onunla ilgili yapmak istediklerini baskasi icin durduruyosun. En guzel duygulari anneniz kaynananiz bisy diyo diye bastrmayin ben anneme bile dedim parasini senden istemiyorum anne fikrini soyle ama bana alma diyemezsn diye kaynanamada arabayo 13. Haftamda aldim ben 😂 kmse susmadi ama esimde bende duymazdn geldik bessik geldi kucuk bisy ya abartlcak kadar degl gene susmadilar ufak tefek wishden goruyom siparis ediyom geliyo susmuyolar ama bana alma diyemiyolar hazirlik yapmak ayri begendin ufak parcalari almak ayri odasi daha hazri degl mesela onun icin 7. Ayi bekliyorum. Bu benim dusuncem smdi kendini dinle sende kalbin ne istiyo nasil istiyo onu yap sonucta anne olmaya karar verdiysek birinin yonlendirmesinede ihtiyacimiz yok cok sknti yapma kendini 🌼😘
gizemgnll Saadetakgl [bilinmeyen] Minikfasulye Aysealty Ya işte ben de hep bişe olcak korkusu var, henüz hissetmiyorum ya, soranlara bile yaşıyodur heralde diyorum, ben hep herseyde kötüyü düşünerek hareket ederim, bu zamana kadar kendimi alıstırmamak baglanmamak için zorladım hep hâlâ da öyle yapıyorum, hiç düşük riskim olmadı ama en yakın arkadasım süşük yaptı bende de artık o korku hiç gitmedi, sırf bunun için dısarı çıksam bile bebek eşyalarını görünce kafamı çeviriyorum 😮
Minikfasulye gizemgnll ben 2 kere dusuk yaptim canim cok kotu bi durum seni cok iyi anliyorum bide ben yasadigm icin 13. Haftaya kadar hep duserse bisy olursa korkusyla geldm etrafmda 4 5 kisininde kalbi durdu kurtaj oldular cok etkilendm ama kotu enerjiyi bosuna cekme kendine 1 hafta once doktor bebegin haftasima gore asagida yatip dinlenmzsn dusuk riskin var haftasini doldursn erken dogm riskin var dedi yattm ama skldm kalktm yurudumde cok sukur bu persembe ckmis yukariya dedi aslnda 9 ay boynca bu risk var hamilelikde gercekden insani yiyip bitiriyo 😔 ama bak 19 hafta biticek 3 gun sonra daha bende hissetmedm bende bebek nasil diyene iyidir heralde haberm yok diyorum 11. Haftada gordum 13. Haftaya kadar acaba kalbi durdumu iyimi diye dusunrek gecrdm ama bi anda kendimi pozitife cevrdm olcagi varsa oluyo emin ol seker hastasym bazen 40 oluyo seker bazen 300 350 baskasinda 250 de bile bebegi bogar diyolar ya hamilelikde ckmadigi icin vucut alisik etkilemiyo ya baska bisy blmyrm ama.doktor hep mukemmel cok iyi saglikli diyo kotu dusunme sen 😔 hem bisyden ne kadar cok korkarsn basina gelrmis derler dusunme aksi seyleri
Minikfasulye gizemgnll elinden geldigi kadar iyi dusun sen genede bisyler almak icin degil ama kendini iyi hissetmek icin yap bunu 🌼 sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim 💜🌼
gizemgnll Ya cok tesekkurler hepinize o zaman ben enazından begendiğim anne çantasını, ateşölçeri, bu tarz şeyleri alayım yavas yavas 😊
Kimyagercik gizemgnll ben 25 haftaligim ve daha sadece ana kucagi aldim ins bu haftadan sonra baslicam digerlerini almaya
gizemgnll Ever lohusa takımı alınabilir bakıcam yavas yavas artık kendime , bebeğe 6aydan sonra bakarım napayım 😊