Saaareeee Arkadaslar duyduğum kadarıyla kiz bebek solda erkek bebek sagda oluyomus bide kiz bebekte vücut kilo aliyomus erkek bebekte sadece gobek cikiyomus böyle bisey varmi
_Ceyda_ Saaareeee 25 haftalık kaybım var erkek bebeğe hamileyken hep sağdaydı göbekten kilo aldım çok az vücudum almıştı . Şimdi 18 haftalık yine erkek bebeğe hamileyim göbek büyüyor tek farklılık bu sefer tekmeleri solda hissediyorum
denizarenmom Saaareeee kiz bebege hamileyim kizim sagda, vucudum hic kilo almadi sadece gobegim var🤷♀️
incinur0102 Saaareeee oğluma hamile iken evet sağda idi,karnimda sivriydi,şuan kızima hamileyim solda,normalde bende pek inanmam ama batıl inancta olsa bende bu tuttu.Ama sadece bunlara bakilipta cinsiyet belirlenemez 🌸
mommyily Böyle şeylerle cinsiyet belli olmaz canım bünyeden bünyeye değişir bu ablam yeğenimde 20-25 kiloya yakın aldı erkekti yeğenim 🤷🏻♀️
Laleozkan_09 Saaareeee kızıma hamileyken hep solda hissederdim. Şimdi oğluma hamileyim hep sağda hissediyorum. Kızıma hamileyken hiç kilo almadım sadece göbeğim vardı Oğluma 13 haftalık hamileyim daha göbeğim çıkmadı o kadar
Rabia04_09 Saaareeee bu olayın cinsiyetle alakası yok bence. İlk hamileliğimde oğlum olmuştu sağımdaydı şu an kızıma hamileyim oda sağımda bence bunun onlarla alakası yok
_momsssss Saaareeee benim de ilk hamileliğim cinsiyyet erkek ve sağda bacaklarm falan kilolu gözükmüyor tek normal çıkan bişey karnm ama insandan insana değişiyor ola bilir
Melisaka Saaareeee evet benim oğlum oluyor gerçekten kafası sağda ama göbek ve alt taraftan kilo alıyorum