2.5 aylık bebeğim var prematüre evde odadan odaya asla gezdırmem dışarı cıkartmam eve ziyaretcı almam evden dışarı ben çıkmam pamuklara sararak büyümek kelımesının vucut bulmuş halıydık resmen ılk defa oğlumu amcasının evine götürdük ve ıkı tane çocukları vardı geldik ıkı gün sonra oğlum öksürmeye başladı üstünde durmadım fazla da degıldı ertesı gün önlem amaçlı doktora gıttık hıc bısey yoktu eve geldik sıddetlendı gece bıdaha gıttık hıc bısey yok dendı gece eve geldik oğlum nefes alırken degısık alıyor burnu tıkalı öksürüğü artmış sabah ağar topar bı daha gittik yavrum boğmaca olmuş hava verıldı burun sprey ve bı şurup verdik evde tedaviye devam edıcez doktor yatışa gerek duymadı ınsallah gerek kalmaz evde ıyılesır oğlum dua edın lutfen ve asla öksüren bebekelrınızı ıhmal etmeyın herkes bana normal dedi panıksın dedi tükürükten dedi vs vs ama ben kendımı dınledım doktor 2 gün daha geç gelseydın yatacaktı bu çocuk dedi bebeklerınızı ıhmal etmeyin dün gece bısey yokken sabahsı hasta olduğunu ogrendık