3kuzuAnnesiyim Elifberenzeynep burda alttan bacak arası mı cekılmıs galiba boş gıbı gorunuyor ya. Doktor bşy dedımı
Elifberenzeynep Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canim 2 kızım var hayırlı ise bu erkek olur inşallah ❣️
3kuzuAnnesiyim Elifberenzeynep benımde 2. Kızım var kac haftalık hamıledın ben bunuda kuz hıssedıorum:) 18 olduk
Elifberenzeynep 3kuzuAnnesiyim şimdi gördüm 18 haftalık. Senin bayagi olmuş. Biraz daha büyüsün tam net olsun 16. Haftada gidicem tekrar bakalım hayırlısı artik
3kuzuAnnesiyim Elifberenzeynep ya banada kız gıbı geldı cunku cekmış bacak arasını ve boş. Ama dılerim gonlundekı olsun ınsan olmuyanı istiyor yanı bnımde 2 kızım var gonlumde erkk var yanı Allahın bıldıgını kuldan saklıyamam:/
Elifberenzeynep 3kuzuAnnesiyim aynen oyle onuda tatmak istiyoruz hakli olarak. Ama Allah veriyo yapicak birşey yok. Belki sonradan bi çıkıntı olmuştur belki büyümüştür dedim 😂 bi ümit işte 😊
3kuzuAnnesiyim Elifberenzeynep aynn bekle 16 dan sonra tam oluyor artık gorunuo. Benımde 28 subatta ayrıntılım var ama ben gorunce anladım kızdı. Ve bır cok kısıde kız dıye tahmın ettı. Yınede Allahtan umud kesılmez dıelım