Duyulurum Pandam4 ilk gebeliğimde 8 haftada kalp atışı duyduğum için bu defa doktora geç gittim 7+2′ydi kalp atışı duyduğumuzda.
Pandam4 Adete göre 5+3 ama yumurtlamaya göre 3+5 im 27 Ocak 55 kanda çıktı beta HCG bugün de verdim 150 olması gerek dedi kese görmedi normal mi dir 3+5 de görünmemesi
Zezeeeyyldrm Pandam4 normal canım daha çok erken bende de görünmedi 9 Ocak yumurtlama 25 ocakta tahlil vermiştim daha çok minik diye kese gözükmedi ilk gebeliğimde 4+6 da görmüştüm betam 5000 küsürlerdeydi
twinsmom_ Pandam4 kan değeri 5000 falan olması gerekiyor dedi bana da doktorum hiç bakmadı bile görülseydi on kere bakardım şuan ama göremeyiz dedi şimdi bekliyoruz bakalım
Pandam4 Duyulurum ben hiç görmedim daha tahlil de artış olursa beta da ona göre yol çizeceğiz daha bazıları 3 haftslıkken kese görüyormuş burada okuyorum 5-6-7 hafta genellikle kese görme birde tecrübem hiç yok sizlere sormak istedim
Duyulurum Pandam4 anladım, hayırlısıyla keseyi de bebeği de görürsünüz İnşallah, son adet tarihiniz neydi?
Pandam4 Duyulurum 24 Aralık ama ben ovulasyon testi yapıyorum 12-13 Ocak da yumurtlama gördüm 14. Gün çatlama