anneolmakzoramagulusuyeter Kızlar komple her yerimi ağda yaptırdım 400 lira çok değil mi ya normal mi acaba bilemedim size de sormak istedim
myangelson anneolmakzoramagulusuyeter ben özel bölge tüm bacak koltukaltı popo 200 verdim tüm vücut geçiyor kollarımı aldirmadigim için ama ekstra bel göbek vs girdiği zaman ek ücret giriyor dediler yani bilmiyorum genelde bu civarlarda verdim ben her yeri aldırmadım tabi 😅
Busel anneolmakzoramagulusuyeter valla ben hamilelik öncesi 100e yaptiriyordum full tanıdık kanama vs yaşayınca 3 Ay vs hic gitmedim enfeksiyon kapmasın diye 1 haftaya gidicem ama yine 200 olmuştur diye düşünüyorum
ardenmoms anneolmakzoramagulusuyeter valla hayatta vermem o parayı evde kendim yapıyorum. Hamileyken son haftalar zor oluyor o zaman ablam bana yardımcı olmuştu
denizarenmom anneolmakzoramagulusuyeter anaam ben belese yaptiriyorum 😂 yasasin annemin kuafor olmasi icim acir her ay 400 versem
anneolmakzoramagulusuyeter myangelson ay benim ekstralar da var kol sırt göbek her yer yani anlayacağın normal midir acaba fiyat
myangelson anneolmakzoramagulusuyeter yani şimdi o saydigin yerler 200 TL yapar mı ayriyetten bilemedim canım ama sanki fazla gibi ya. Burada başka bir kuaför bu saydıklarıma 150 almıştı. Diyarbakır burası Sakarya da da aldırdım aynı şekilde 200 TL almıştı
anneolmakzoramagulusuyeter denizarenmom ay ilk defa yaptırdım 400 verdim yorumları görünce benim de içim acımaya başladı acaba İzmirde mi böyle ki🙈 annen kaça yapıyor canım komple her yeri
anneolmakzoramagulusuyeter myangelson izmirdeyim bende şimdi yorumlara bakınca içim gitti eli çok hafifti çok rahatladım en azından buna sevineyim bari 🥲
denizarenmom anneolmakzoramagulusuyeter bikini 80,bacak 80 koltukalti 20ymis yapilan yerlere gore degisir dedi
myangelson anneolmakzoramagulusuyeter bu da çok önemli tabi neyse olan oldu artık yapacak birsey yok 😅
Ela344 anneolmakzoramagulusuyeter özel bölge-kol-koltuk altı-göbek-bel-popo-kaş bıyık bıyık-bacak toplam 300 tl veriyorum ☺️
Merveofs Ben en son geçen sene komple yaptırmıştım. Komple derken yani tüm kol-bacak ve bikini 180₺ idi. Şimdi en son bikini ve bacak yaptım 140a