Canan23 Merhaba hanımlar gebelikte kramplarınız ne zaman başladı 16. Haftadayım ikinci gebeliğim erken başladığını hissediyorum sizin ne zaman başladı magnezyum ne kullandınız
Nursaygi Canan23 Geçen hafta 22. Haftada gece uyurken uykumdan uyandırdı. 😬 Son 1 haftadırda gece sol bacağımın ağrısına batmasına uyanıyorum desem yeri. 2 hafta sonra randevum var bende doktora söyleyeceğim bakalım hangisini önericek.
Canan23 [silindi] sizin kaç haftalık ☺️Yakın zamanda kontrole gitmiştim ama heyecandan yine soracaklarımı unuttum ☺️
Canan23 Nursaygi büyük ihtimalle magnezyum verir ya hemen her gün maden suyu içiyorum muz yiyorum ama yetmiyor benim de ayağına kramp giriyor
Nursaygi Canan23 Bende öyle maden suyuda içsek muzda yesek demekki ek bir desteğe ihtiyaç duyuyor vücut. ☺️
Canan23 [silindi] benim de erkek ☺️Hep bi kızım olsun istemiştim ama ikisi de erkek oldu acaba yanılmış olabilirler mi ya dr şimdilik alışveriş yapma 20. Hafta kontrolünde tekrar bakarım dedi ama erkek de değişmez ya
[silindi] Canan23 benimde içime hep kız doğuyordu ismi bile hazırdı pipisini görmesem derdim değişir diye ama gördük sağlıklı olsunlarda :)