yenibirannis Kizlar anne ve anne adayları gebe olmadan önce folik asit kullananlar folik asit kullanmaya başladıktan sonra kaçıncı ayda hamile kaldınız kullanmaya başlar başlamaz ilk ayında kalan varmı? Gerçekten gebeliğe yardımcı mi Acaba 😊
Pnr_KMRC1 yenibirannis ben ilk denedigimiz ay hamile kaldım folik asitte o ay baslamistim ama hergun duzenli icmemistim aklıma geldikçe iki günde bir belki üç günde bir şeklinde şuan 9+4 haftalık hamileyim hergun düzenli içiyorum ☺️💐
twinsmom_ yenibirannis folik asit gebeliğe yardımcı olmaz gebelik oluşursa bebek için faydalıdır folik asit harici ekstra vitaminler var onlar yumurta kalitesini arttırıp gebelik için fayda sağlayabilir ama folik asit dediğim gibi gebeliğe yardımcı değil maalesef öyle olsaydı yıllarca bebek düşünmeye başladığım günden beri folik asit kullandım doktorlar da söylüyor zaten folik asit sadece bebek için faydalı keşke gebeliğe yardımcı olsa.. koenzim Q10 araştırabilirsin yumurta kalitesini arttırıyor belki o biraz da olsa yardımcı olabilir
Meed yenibirannis Ben 4 ayda doktora gittiğimde kan verdim folik asitin düşük dedi onu kullan bak kalırsın dediydi aldım hiç aksatmadan kullandım 7. Ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim🤲🏽🥰
Momsy410 yenibirannis folik asitin hamile kalmayla alakasi yok canim. Hamile kalirsan diye bebegin icin aliyorsun onu. Birakma kaldim diye devam et almaya bi kac ay daha
Gozdearztrn Ben kullanmaya başladığım ay hamile kaldım Q folin kullandım halende devam ediyorum 12+2 yim şimdi ve 2 yılda yazz doğum kontrol kullanıyodum tam ilacı bıraktım 2 ay olmadı gebelik dr a gidip kontrolden sonra folik asit önerdi o ay hamile kaldım
yenibirannis Gozdearztrn hadi ya ne güzel bende geciktim folik asit kullanıyorum 1 aydır acaba folik asitin etkisi olduda hamileyim diyorum ama emin olamıyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
tgc-52 3 ay folik asit kullanmıştim bitti ve bittikten 1 ,1 buçuk ay sonra gebe kaldım . Folik asit yumurtlama günlerini düzene sokuyor
yenibirannis Pnr_KMRC1 ya ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm ben düzenli içiyorum 1 aydır ins bnmde tutmuştur 🙏🙃
twinsmom_ yenibirannis rica ederim thancss women diye vitamin kullandım ben içinde tüm gerekli vitaminler var biraz pahalı ama araştırabilirsin 😇
yenibirannis Momsy410 yok benm degerlerim düşüktü ondan verdi Dr b12 D çok düşüktü mesela Dr ondan kalamiyo olabilirsin demişti o yüzden soruyorum değerler yükselince hamilelik daha mı kolay oluyor diye😊
Yagmurrr98 yenibirannis Folik asidin hamile kalmayla bı alakası yok bence hamile kaldığında ilk üç kullanıyorsun