yagmurb Bana doktorum kaşık biberon koymamı söyledi emmezse falan diye normal biberondan ziyade kaşık biberon mutlaka koyun bence :)
Meliissaaaa yagmurb ya aslında ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şimdi sezeryan doğum sonrası 48 saat sütün gelmeme ihtimali var diyorlar bu süre zarfında mecburen mama vermek zorundayım. Benim yaklaşık 20. Haftan beri göğüsümden sıvı geliyor acaba bu durum sütün doğumdan sonra gelmesi için içimi rahatlatmam mı gerekiyor bilemiyorum. Böyle sütü hemen gelen var mı?
61lazkizi61 Meliissaaaa benim ilk doğumunda sezeryandı canım benim hemen. Geldi sütüm hatta bir kaç hafta önce gelmeye başladı son zamanlarda bol bol sıcak duş al masaj yap ben gümüş kalkan almıştım son bir kaç hafta onu takmıştım hurma ve bol su tüketmiştim bunların süte etkisi olduğunu duymuştum 🥰
Meliissaaaa rumeeysaa ben 32. Haftalarımda yavaştan yıkadım ertesi gün ütüledim eksik varsa bakıp tamamladım öyle hepsini oturup 1 günde yapmadım. Şu an 34. Haftadayız bitti sayılır. Ben erkenden hazır olsun istedim ne olur ne olmaz diye
Zehra_2 Meliissaaaa eksik yok fazlanız var 30 tane bebek bezi çok gereksiz 10-15 tane yeterli olacaktır
Meliissaaaa Zehra_2 olsun fazla olsun eksik olmasın.. ertesi gün hastaneden çıkacağım derim ama çıkamam belki birdaha eve gidip eksik almaktansa herşey elimin altında olsun 😊
Meliissaaaa Deniz150718 battaniyelerimden biri nohut battaniye diğeri de el örmesi battaniye el örmesi daha kalın evet koydum
Impossiblee Meliissaaaa liste güzel sadece inşallah makyaj yapabilirsin 😂 Bir de ağız mendiline ihtiyaç olmuyor Bir de emzik biberon koyma. Onun yerine kaşık biberon al
Meliissaaaa Impossiblee evet yukarıda birisi daha demişti kaşık biberon diye süt hemen gelir mi gelmez mi bilmiyorum mama alıp almamak arasında da çok ikilemdeyim eğer süt olursa hiçbirine gerek kalmayacak 😊
Meliissaaaa Impossiblee ertesi gün lohusa çekimi olacak Allah’ın izniyle o zaman yaparım diye düşünüyorum yapamazsam da artık arkadaşlarımdan biri yüzüme rimel ruj sürüverir herhalde 😂
SEVTAP3418 Impossiblee kaşık biberon bb iberon ucunda kaşık olan mi bende hastane çantama biberon almak istiyorum ama hangisini alicam bilemedim
Damlaarslannn Meliissaaaa ben de sizinle aynı haftadayım küçükte olsa her ihtimale karşı mama aldım çünkü süt gelmeyince hastane kendisi de hazırlayıp veriyor mamayı ama belki tercih etmek isticeğiniz bir marka olmaz diye alın derim
Meliissaaaa elayaz_ eksik değil fazla olsun o zamanki kargaşada tekrar eve gidip gelmektense herşey elimin altında olsun. Birde hastanede normalde ertesi gün taburcu olunuyor ama ya olmazsam diye de düşünüyorum ve riske atmak istemiyorum 😊
elayaz_ Meliissaaaa yok kuzum inan bunların hiçbirine inan ihtiyaç duymayacaksın ama illa içim boyle rahat olucak diyorsan götür tabi 😃
Butterflyank Permsebe günü bende sezeryan olacağım bence ekstra olarak hoşaf koyabilirsiniz gaz çıkarımında etkili olur bende sizin gibi aynı şeyleri koydum ilave olarak hoşaf götüreceğim kavanozda ve hurma,incir ve malt içeceği aldım çantama 👌
Butterflyank İlk gün mü uzun gecelik giyeceksiniz çıkış günü mü bizde kendi aramızda fotoğraf çekimi yapacağız isimli tulum yaptırdım 🙂
Meliissaaaa Butterflyank çıkacağım gün ama ben geceliğimi uzun tercih etmedim 😊 normal beyaz önü düğmeli pijama takımı tercih ettim tacı ve terliğiyle birlikte uyumlu oluyor zaten ama uzun tercih edenler de var tabiki hepsi ayrı güzel bence 🌺
Laleozkan_09 Meliissaaaa çöp poşeti ve yastık kılıfı da eklerseniz iyi olur. Terliğinizin altının kaygan olmasın lütfen dikkat edin. Yürüyüş yapacağınız için çok önemli. Bir de kolonya alırsanız çok çok iyi olur
Meliissaaaa Laleozkan_09 evet terlikte ona dikkat ettim kolonya unutmuştum hatırlattığınız iyi oldu teşekkür ederim ama yastık kılıfı hiç duymamıştım 🤗🤗
Laleozkan_09 Meliissaaaa hastanenin yastık kılıfı bana ilaç kokuyor gibi geliyor o yüzden rahatsız oluyordum benim için yastık kılıfı önemli. En azından daha hijyenik geliyor😇