Nerm7n 3 aylık olduk ama artık kasıklarımda filan bir belirti hissetmiyorum. Acaba artık hassas dönemi atlatmışmıyımdır???
Muhammedamine Nerm7n 14+0 haftalık olana kadar 1. Trimester bitmez ve tehlikeli dönemdir 3 aylık da olmazsınız . Ama bebeğin sağlık durumu belirtilerle belirlenemez yani tehlikeli bir durumunuz var ise bunu belirtiler geçti artık o dönem bitti diye anlayamazsınız . Kasıklarınızda nasıl belirtiler vardı ki ?
Tgbabsra Nerm7n sende hamileliği rahat geciyorsundur belki ben varya 35 haftalığa kadar hamile olduğumu kimse inanmıyordu çok rahattım ama 35 ten sonra nazara geldim 38 deyim dün banyo da düştüm çocuk iyi ama ben çok kötü oldum suan evde uzanıyorum ;(
Oznr Nerm7n baslarda da simdi de hic belirti yasamiyorum hareket etmese icerde hamileyim demem 😀 ne kusma ne halsizlik hicbisey yasamadim korkuyordum bisey mi oldu diyordum senin zamanlarindayken ama biz sansli hamilelerdeniz😀
kizbebekannesii Nerm7n ben sizi çok iyi anlıyorum. Hiç belirtiniz olmasa şüphelenmezdiniz ancak normalde olup bu zamanlarda azalmaya başlayınca insan endişe ediyor benim de bu sıralar kasık ağrım batma vs yok göğüslerimde ilk başlardaki kadar acılı değil. Ben de endişeleniyorum ama demek ki normaliz bu şekilde de olabilyor demek ki. 6 kasımda randevum biraz endişeliyim ama düşünmeyelim kötü şeyler.
Nerm7n Muhammedamine Yumurtalarımın kaşık bölgesinde olduğunu özellikle kalkarken hissediyordum. Daha halsizdim ve de daha uykulu...
Muhammedamine Nerm7n yumurtalarımı bu zamana kadar hiç hissetmedim ben ne hamileyken ne de değilken bu konuda bir yorum yapamıycam . Ama belirtileriniz geçecek tabiki hiç olmayabilirdide mesela ben mide bulantısı dışında ilk üç aylık dönemde hiç belirti yaşamadım uyku ,hassasiyet vs. vs 🤗
Nerm7n Muhammedamine Ben rahat geçiriyordum sanıyordum. Sen benden de rahatmışsın😊 dün biraz evi temizliyim dedim. Yaptığım şey evi paspas yapmak, wc banyo yıkamak... ondan sonra çok halsiz kaldım 😕 bir günüm bir güne tutmuyor 😬
Muhammedamine Nerm7n ben 30+2 itibariyle artık zorlanmaya başladım tabi canım bahsettiğim ilk üç aylık dönemdi sen bence tadını çıkart ☺️ Bel ağrısı, bacak ağrısı,akıntı , sık tuvalete çıkma neler neler . Senin dönemlerinde prenses gibiydim ben 🙈
Nerm7n kizbebekannesii Benimde Çarşamba sabahı randevum iple çekiyorum. 3 hafta önce gitmiştik. Araya mesafe girince özlüyor görmek istiyor insan 🐣😊