elvinimmm Biz kızımla 27+0 olduk bu aralar pek bi hareketliyiz surekli oynuyo sizler napıyosunuz nasil geçiyor hamilelik kac haftalik oldunuz sohbet edelim
elaymoms elvinimmm 25. Haftadan merhabalarrr🌸 bizimki de çok hareketli vurduğu zaman bazen kasıklarım ağrıyor🙈 bel ağrıları müthiş hızla devam ediyor en ufak işte hemen yoruluyorum yatasim geliyo 🙈 gün boyu yataktan çıkmıyorum desem yeridir civciv yumurtlicam az kaldı 😂😂😂
denizarenmom elvinimmm 3.trimester beni tokatladi😂 cok sukur hala aktifim surekli islerimi yapabiliyorum ama agirlasmaya basladim 31+1🥳
esiaks elvinimmm bende 27+3 üm. Sanki 3. Trimester ile beraber bi ağırlaştım. Karnımda hızlı büyüdü son bir iki haftada 😬 ve ödem başladı
elvinimmm elaymoms benm bel kasik agrım yok aksine enerjim yerinde hergün evimin temizliğini falan yapıyorum yemegimi yapiyorum🤣
elvinimmm denizarenmom bu haftaya kadar cok sukur hic bir sıkıntı yasamadim cok guzel bi hamilelik sureci gecirdim insallah bundan sonrasida devam eder🤣💜
denizarenmom elvinimmm ay valla benimde sukur ama bunu ne zaman dillendirsem o hafta basima bir sey geliyor bir yerim agriyo 😂
elvinimmm denizarenmom ay aynen ben ne zaman birine desem ben.iyiyim ertesi gun Tepetaklak oluyorum eşim bile diyo sen yine birine iyiyim mi dedin🤣🤣🤣
MerveSinan elvinimmm gecelerim cok uykusuz geciyor.Devamlı uyanıyorum.Gün icinde de maalesef yorgun geciyir.Hareketleri artik cok güclü 🥺