Merhaba arkadaşlar; bazen insan yazmasa çatlayacak gibi olur ya o durumdayım. Öncelikle duanıza ihtiyacım var 🙏🏼 hamileliğimin 34+1inde sabah 5te uyandığımda nişanımın geldiğini farkettim ilk gebeliğim bu arada. Nişan baya avucum kadar sümüğe benzer bir şeydi daha sonra peçeteyle sildiğimde de pembe bir kan geldi doktorumu aradım sancın yoksa yat sabah gel dedi ama uyumak ne mümkün insan çocuğuna bir şey oldu zannediyor. Kalkıp nstye gittim özel bir hastaneye her şey normal çıktı. Saat 10da kendi doktoruma gittim enfeksiyon olduğunu ama normal olduğunu sancımın çıkmadığını yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Eve döndüm uzandım sancılarım başladı. Tekrar doktora gittim nstde yine sancım çıkmadı ama alçı içinde kıvranıyordum sonra sanki altıma yapıyorum gibi olmaya başladı suyum yavaş yavaş geliyordu sızıntı şeklinde doktor baktı 1 cm açılmam var ciğer geliştirici yapıp hastaneye yatırdı. Orda tecrübeli bir ebe nstye baktı sancım hiç yok ama ben yerimde duramıyorum eliyle karnıma baktı sancımın olduğunu öyle anladı yani nstde çıkmıyordu. 1 gün dayanmamı söylediler ciğer geliştiricinin işe yaraması için o yüzden epidural yaptılar bu arada sezaryan oldum o mu daha zor epidural mi derseniz epidural derim inanılmaz acı verdi ama sırtımda ödem çokmuş o yüzden herkeste aynı olmayabilir. Geceyi o şekilde 3 4 saatte bir epidural alarak atlattım. Ertesi gün artık epidural sancımı kesmemeye başladı zorla doktoru çağırdım ve doğum yaptım. Sezeryan işin en kolay kısmıydı zaten dokunma harici bir şey hissedilmiyor tabi korku çok oluyor insanda ama bide benim erken olduğu için çocuğumun durumu beni çok korkuttu. Doğum yaptım yanımda 2 Sn durdu hemen küveze aldılar ve hala oğlum küvezde. Önce solunumunda şimdi de bağırsaklarında sorun var ben inanıyorum çokkkk güçlü bir bebek kucağıma gelmek için sabırsızlanıyor sadece duaya ihtiyacımız var çünkü onu öyle görmek çok zor. Okuyup dua ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Umarım doğum hikayeniz benimki gibi olmaz çok kolay atlatırsınız çocuklarınız çok sağlıklı olur canım hamileler 💙