[silindi] 32+5 günlükken gaza gelip bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdide ütülüyorum helpp meee ne kadar zormuş bu minik şeyleri ütülemek 🥰
Sellmaseellma [silindi] allah yardımcın olsun vallahi çok zor saatlerce ütülemekle uğraştım 😂😂 sona çorapları felan bırakmıştım artık çorapları koydum ütü masasının üstüne tekte geçtim amaann yeter be dedim 😂😂
guzelanne01_ [silindi] Bayılıyorumm bebek kıyafetini ütülemey dört gözle bekliyorum kızım 12 yaşında hala ütülerim☺️Ütüm ortada zaten kapanmaz eşimin gömlek alması pantolon atması bitmez🙈
Skdinc [silindi] En heyecanlı zamanlar yaaaa :’) Ben hatırlıyorumda müzik açıp nerdeyse yarım gün herşeyini çorabına kadar ütülemiştim. Heheh. Şimdide temiz olsunda ne olursa olsun diyorum. :D
[silindi] Sellmaseellma ay galiba benim sonumda o vallahi tek kişinin yapacağı iş değil sıkıldım da post açtım belki böyle daha çabuk biter diye 😂😂
Babykalamar Hahah bende utulerken kendime demistim bu ilk diye bi hevesle utuluyorum ama ikinci yikamaya utulemem zaten minnacik kirismiyolar bile🤣🤣🤣
[silindi] Babykalamar galiba bende öyle yapacağım şimdi hevesle ütülüyorum ama bi dahakine elimle güzelce düzelterek katlarım ütülü gibi olur 😂😂
Sellmaseellma [silindi] yokmu konuşacağın biri görüntülü ara en azından zaman nasıl geçer anlamazsın ben annemi arıyorum hep 😂😂 sıkılıyorum konuş diyorum öyle daha çabuk bitiyor sanki
[silindi] guzelanne01_ eskiden bizde öyleydik sürekli göreve gidiyordu eşim ütü masası hiç kalkmıyordu yazın gene kalkmaz ama bu bi ayrı çok geldi minikler ütüle ütüle bitmiyor 🤭
[silindi] Skdinc muhtemelen bundan sonra bende aynısını diyeceğim şimdi bi hevesle ütüledim ama belim koptu vallahi birde oturduğum yerden ütüledim hiç bir şeyi yok diyordum meğersem ne çok almışız 🤭🤭
Skdinc [silindi] öyle oluyor valla minicik minicik birde :))) hehehe şimdi ben kurutmanın içinden çıkartmaya üşeniyorum bazen sepetin içinden alıp direk giydiriyorum :D Sağlıklıcak gelsinde giysin minnnoşşşş 💕
[silindi] Skdinc aminnn inşallah 🙏🏻 iyi olsunlarda varsın kırışık giysinler 🤭🥰 canlarından önemli değil