Aselzerya Var gibi görünüyor ama yine de en iyisi kan testine de baktırmak net bı sekilde var gibi görünüyor ama hayrlı olsun simdiden
Umutlubirkadin yenibirannis erken gebelik testini kapağını kapatmadan yaptığım icin yanlış yapmışım canım onda çıkmadı bu kaset testlerde cikti
ummuhan3 Umutlubirkadin aynı böyle çift çizgiydi ama farklı markada negatifti artimed yanıltıyor guvenme
Umutlubirkadin ummuhan3 su an yıkıldım resmen yarın en neti kan vereceğim 🥹 ama 10 gun önce artimedtem bir sürü test denedim hep negatifti bugun böyle çift gosteriyor dünden önceki günde denedim
Boss01 Umutlubirkadin canım artımed yanıltma çizgisi böyle değil bende de çıktı yanıltma çizgisi ama gölge gibi kırmızılık yoktu sende hem kırmızılık var hemde çizgi hemen çıkmış canını sıkma vardır inşallah
yenibirannis Umutlubirkadin yok yok çizgi kırmızı belirgin kuzum yoksa hiç çıkmazdi yada soluk hayalet çıkardı yarın da kan testu ver içi rahatlasın kuzum 🙏🥰
Umutlubirkadin Boss01 canım hemen çıkmadı 6 7 dakika sonra çıktı sabah ki de böyle olmustu.. of heyecan yapmayayım diyorum duramiyorum
kbrnrcglr Umutlubirkadin ayyy tebrik ederim canım var kan testi ver kesinlikle, bende bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştm kan testindede 53 ile 🥰🧿💕