Aysaagul Detaylı ultrasona girip memnun kaldığınız doktor ve muayene ücreti hakkinda bilgi verir misiniz kızlar
myangelson Aysaagul detaylıda Diyarbakır’da 2 doktor gördüm baya öne çıkan prof doktor Ahmet yalinkaya biri öteki de Ece Öcal Ece hanıma hiç gitmedim Ahmet beye mecbur kaldığım için baya uzun süren bı detaylı oldu ama farklı bir doktor tabi ben 600 ödemiştim ama şuan ne kadardır bilgim yok
Lehrerin21 Aysaagul ben ece öcal a gittim gayet mutlu ayrıldım 900 tl ödedim herşeyi tek tek açıkladı. Ahmet yalınkayaya ablam gitti bebeğin engelli olma olasığı olduğunu ve aldırması getektiği konusunda defalarca konuştu bebek de gayet sağlıklı dünyaya geldi
ilaydaelcinn_1 Tgcccc anlamadım sorunuzu🥲kendisi perinatolog detaylı ultrason isteyen herkes gidebiliyor, tek seferlik dediğiniz gebelik takibi yani muayeneler ise evet isteseniz muayene zamanları da kendisine gidebilirsiniz ama biraz pahalı olur tabii:)
SAHLEP Kesinlikle bahçecide Zeki Akkuma gitmelisiniz. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar.şuan ne kadar bilmiyorum.Her anlamda içiniz rahat bir şekilde bebeğin ayak tırnağından başa kadar detaylı bilgi veriyor. kafanız çok rahat çıkıyorsunuz muayeneden.